No ja jestem z tych niezmotoryzowanych wiec prosilbym ktoregos z kolegow... Tylko trzebaby ustalic gdzie sie mamy spotkac wszyscy spotkac ?
[edit] mnie zabierze RobertD.
No ja jestem z tych niezmotoryzowanych wiec prosilbym ktoregos z kolegow... Tylko trzebaby ustalic gdzie sie mamy spotkac wszyscy spotkac ?
[edit] mnie zabierze RobertD.
Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 27-03-2009 o 20:58
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
My z canisem prosimy o transport. Nie boimy się jechać z Yoshitaką (to kazał mi canis napisać) no i oczywiście do paliwa się dorzucamy.
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Z racji tego, że ja i tak muszę do Krakowa dojechać, jeżeli ktoś z Was nie musi brać samochodu to niech nie bierze - jak pisałem, mam 3 wolne miejsca.
Ustalcie tylko godzinę i punkt zbiórki.
Yoshi, tym razem swoim transportem się zabiorę, bo przyjadę z dziewczyną Agatą i psiną (bardzo ułożoną i kulturalną - mam na myśli pieska) Z miejscem gorzej bo gadzina zajmuje tylna kanapę ale widzę że wolnych miejsc jest dość.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Kurcze żal że się nie mogę z Wami przejechać, ale dwa tygodnie zatok mi wystarczą - trzeba się w reszcie doleczyć...
Robert pokaż klasę i 'Twoje patrzenie', Jarek pokaż Canonierom że Najkon rulez, a Ty Canis zadrwij z wszystkich i zrób trabantem wymiatające foty!!!
pozdrowienia z łóżka ;-)
Maciek
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
Dobra, to skoro już wiemy gdzie to teraz pora zadecydować o porze wyjazdu i miejscu zbiórki. Co do miejsc to zostawiam pole do popisu zmotoryzowanym.
Co do pory to proponuje albo bardzo wcześnie albo wczesne popołudnie. Co Wy na to?
myst: kuruj się kuruj! powrotu do pełni zdrowia życzę!
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Ostatnio edytowane przez canis_lupus ; 28-03-2009 o 14:05