Portret autora czyli autoportret:wink:
83
Portret autora czyli autoportret:wink:
83
Canon :-D
78 bomba, troszke za ciemno ale zdjęcie to kwintesencja kwiatuszka![]()
Założyłem sobie FOTOBLOGA
Nie no,aż tak tragicznie to chyba nie jest:neutral:.W każdym bądź razie dziękuje że ktoś czasami zagląda![]()
zdjeciasa bardzo ciekawe , warto popatrzec![]()
Jak ramek nie lubię, to przy 73 w ogóle mi nie przeszkadza![]()
80 jak dla mnie za ciemne.
Na 81 coś dziwnego stało się z niebem:neutral:
82 chyba najlepsze. Ciekawa jestem, jakby mu było w kolorze...
Jeśli zaś chodzi o autoportret...Hm. Coś mi on nie leży...Cerę masz taką porcelanową, trochę jak figurka z wosku. Facet nie musi być tak wygładzony
![]()
Zdaje mi się, że zaczynam rozumieć, jak należy malować...
100-letni Tycjan
400D kit S10-20 C70-200 4f
Użyłem ISO800 i lampy sufitowej,dlatego wyszły mocne szumy.Faktycznie może przesadziłem z odszumianiem i wygładzaniem skóryJeśli zaś chodzi o autoportret...Hm. Coś mi on nie leży... Cerę masz taką porcelanową, trochę jak figurka z wosku. Facet nie musi być tak wygładzony.Ale co tam zawsze mozna poPSuć raz jeszcze.
Jeśli chodzi o te białe plamki,to tak się chmury porozpraszały.Jeśli nie,to napisz o co postaram się wyjaśnić.Na 81 coś dziwnego stało się z niebem
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez mmlolek ; 26-03-2009 o 07:41
Chmury są ok, tylko na moim monitorze, poziomo przez całe zdjęcie ciągnie się pasek "piasku" (wygląda jak skutek zbytniego wyostrzania lub innego psucia). Ale to może coś z moim komp. Jeśli to naturalne chmury to przepraszam za czepialstwo
A tak przy okazjiTen Pan ze zdjęcia i ten długowłosy Pan z bluecanvas to Pan ten sam
?
Zdaje mi się, że zaczynam rozumieć, jak należy malować...
100-letni Tycjan
400D kit S10-20 C70-200 4f
Dla porównania pokazuje w kolorze.(wygląda jak skutek zbytniego wyostrzania lub innego psucia)
Nie wiem dlaczego,ale na b&w takie chmurki widać a tutaj mniej.Wydaje mi się że to wina zbyt dużego kontrastu. Poprawię to i pokarze jeszcze raz:-D.
Tak to JaA tak przy okazji Ten Pan ze zdjęcia i ten długowłosy Pan z bluecanvas to Pan ten sam ?,ale jakieś dwa lata temu ściąłem włosy bo już sianko było:-D.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Kwiatek nie chętnie się fotografuje a innych mi nie pozwala. Ale cierpliwości, może kiedyś pęknie.Dwa jeszcze niestety nie w kolorze:
Pozdrawiam.
80-dziesiątka w kolorze
link (1024 x 682) http://www.flickr.com/photos/marcinm...35035/sizes/o/
Nie 80 tylko 82 przepraszam za pomyłkę.
Ostatnio edytowane przez mmlolek ; 26-03-2009 o 21:00 Powód: Automerged Doublepost