MM-architekci - dzięki
dzisiaj zdjecie, które już tu zamieszczałam (nr 61) - tyle że z poprawioną obróbkąwydaje mi się że zmiana jest korzystna
61 ver2.
MM-architekci - dzięki
dzisiaj zdjecie, które już tu zamieszczałam (nr 61) - tyle że z poprawioną obróbkąwydaje mi się że zmiana jest korzystna
61 ver2.
Ostatnio edytowane przez missgruszka ; 21-03-2009 o 00:14
tak jakby ostrości brakowało....
89 i 90 fajne
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
szukajka
Ostatnio edytowane przez missgruszka ; 22-03-2009 o 19:22
92. 93. b. fajne, 94. jakos mi nie pasuje.. może to te barierki a moze ogólnie tło..
w 95. robiłaś coś z twarza?
Witam.
95 - ciekawy bokeh. Ja bym zrobił modela trochę ciemniej, imho jest lekko prześwietlony.
90 - fajny high key. Można było jeszcze nieco jaśniej i bardziej gładko (jeśli używasz Lightrooma, to Calrity leko na minus).
93 - gałęzie w kształcie V wydają się wyrastać z ramion (szyi) modelki...
Mam nadzieję, że nie narzekam za bardzo?![]()
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Gunia - 94 też nie należy do moich ulubionych. Może coś jeszcze zmienię jeżeli chodzi o obróbkę, bo tak szaro-buro jest. A coś jest nie tak z twarzą na 95?Nic drastycznego nie robiłam
Bakulik - Haha, boisz się, ze jak za dużo będziesz narzekał to staniesz się drugim Miclesem?Śmiało można krytykować moje zdjęcia, byle konstruktywnie
93 - wiem, właśnie mi tez to przeszkadza, chociaż zdjęcie i tak mi się podoba. Może zrobię małą operację w PSie i zobaczymy co wyjdzie
edit:
Bakulik - o, nowy awatar![]()
no i zapomniałam o zdjęciu
96.
Ostatnio edytowane przez missgruszka ; 23-03-2009 o 22:14