Pokaż wyniki od 1 do 10 z 197

Wątek: Sprzedawca z Allegro "Gandini " proszę o opinie

Mieszany widok

foto-computers
    Guest

Domyślnie

Witam,

NIE POLECAM! pomijam fakt ze facet nie potrafi sie wyslowic po polsku i jego wiedza na temat foto jest na poziomie przedszkola, nie ma pojecia co sprzedaje wystarczy zapytac glebiej i sie gubi, nie to jest jednak najwazniejsze, wazne jest ze mozna miec spore problemy kupujac u niego bo ma sprzet z niemiec i nie wystawia faktur vat czyli sprzedje nie wykazujac w urzedzie skarbowym swoich dochodow co moze sie skonczyc zniknieciem sprzedawcy - problem z reklamacja towarow i dochodeniem gwarancji, do tego odwoluje oferty w swoch aukcjach, wszystko chce zalatwiac poza allegro, przebija tez oferty na swoim podstawowym koncie gandini, drugim niby prywatnym kontem foto-computers (oba konta z Ostrzeszowa)

zachecam do porownania stron o mnie, co do tresci sa zadziwiajaco podobne i napisane w takim samym stylu

strona o mnie ganini

strona o mnie foto-computers

dokladnie taki sam tekst w obu przypadkach, cytat:

"Dołożę wszelkich starań, by zakupiony u mnie towar dotarł do klienta bezpiecznie i jak najszybciej.
    Staram się wszystkich traktować poważnie i uczciwie, co potwierdza moja długa historia transakcji, wiec uważam że jeżeli masz "olej w głowie" to Wiesz, że możesz mi zaufać."

"Dołożę wszelkich starań, by wylicytowany towar dotarł do klienta bezpiecznie i jak najszybciej.
    Staram się wszystkich traktować poważnie i uczciwie, co potwierdza moja historia transakcji, wiec uważam, iż możesz mi ufać."

wnioski pozostawiam czytajacym, mysle ze szkoda ryzykowac

pozdrawiam
    as

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto-computers Zobacz posta
    Witam,
    wazne jest ze mozna miec spore problemy kupujac u niego bo ma sprzet z niemiec i nie wystawia faktur vat czyli sprzedje nie wykazujac w urzedzie skarbowym swoich dochodow co moze sie skonczyc zniknieciem sprzedawcy - problem z reklamacja towarow i dochodeniem gwarancji
    A w czym problem jeśli chodzi o sprzęt kupowany w Niemczech?? Jeśli jest karta gwarancyjna i niemiecki dowód zakupu, to sprzedający (w tym przypadku Gandini) nie jest do niczego potrzebny, bo to jest gwarancja producenta a nie sprzedawcy :-) Kupowałem u Gandiniego i faktycznie może nie jest "oblatany" w temacie jak wielu innych sprzedawców (np. forumowy Tovers ;-) ), ale zakup był bezproblemowy, wysyłka szybka i dobrze zabezpieczona, wszystkie dokumenty w komplecie i sprzęt bez zarzutu.
    Też mnie trochę dziwią takie jadowite posty z zupełnie nowych kont. Może od razu trzeba było wysłać kopię posta na adres odnośnego Urzędu Skarbowego ;-) ;-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Początki nałogu Awatar GhostRider
    Miasto
    Tarnow - okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bundy Zobacz posta
    Kupowałem u Gandiniego i faktycznie może nie jest "oblatany" w temacie jak wielu innych sprzedawców (np. forumowy Tovers ;-) ), ale zakup był bezproblemowy, wysyłka szybka i dobrze zabezpieczona, wszystkie dokumenty w komplecie i sprzęt bez zarzutu.
    Się również pod tym chyba podpiszę
    Moje zdjęcia na forum
    7d 17-35 18-135STM 35/2 50/1.8 85/1.8 100/3.5 70-200/4 580EXII
    http://jaceklosko.blogspot.com/

Uprawnienia umieszczania postów