Kartę formatowałem zaraz po zakupie,ale zaraz spróbuje jeszcze raz.A co możesz mi powiedzieć,o tym,że gdy podłączam aparat kablem do kompa pokazuje się napis "camera is not recognized",czy w tym nie tkwi problem?
Kartę formatowałem zaraz po zakupie,ale zaraz spróbuje jeszcze raz.A co możesz mi powiedzieć,o tym,że gdy podłączam aparat kablem do kompa pokazuje się napis "camera is not recognized",czy w tym nie tkwi problem?
Ostatnio edytowane przez bones1993 ; 22-03-2009 o 17:07
Raczej niewiele, zwłaszcza, że nie miałem takiego przypadku:-) sęk w tym, że próbuje wyeliminowac wszystkie przypadki uniemozliwiające transfer, a najłatwiejsze do wykrycia leżą po stronie czytnika i karty.
Powód takich błędów może być nad wyraz banalny. raz u mnie komputer nie widział się z aparatem ( nie czytał go wogóle jako dysku), zmiana kabla USB załatwila problem..
Pozdrawiam
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
A czy błąd może polegać na różnicy wersji,to jest kiss X2,może dlatego aparat nie zostaje rozpoznany![]()