Pokaż wyniki od 1 do 10 z 226

Wątek: Canon 5D (uzywany) czy 50D (nowy)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

mam wlasnie odmienne zdanie jesli chodzi o focenie hobbistyczne. tez foce tylko dla siebie ale mysle ze wlasnie jako amator hobbysta nie potrzebuje szybkiego AF oraz triliona klatek na sekunde. Dlatego wybralem 5D bo dla mnie liczy sie obrazek a nie czy zlapie "muche w locie" strzelajac seriami

Ale ile ludzi tyle opinii, to sa oczywiscie wszystko osobiste wybory.
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez banan82 Zobacz posta
    mam wlasnie odmienne zdanie jesli chodzi o focenie hobbistyczne. tez foce tylko dla siebie ale mysle ze wlasnie jako amator hobbysta nie potrzebuje szybkiego AF oraz triliona klatek na sekunde. Dlatego wybralem 5D bo dla mnie liczy sie obrazek a nie czy zlapie "muche w locie" strzelajac seriami
    Muchę może nie, ale szalejącego 4 latka, którego amlituda ruchu przypomina ruchy Browna to już tak.

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez banan82 Zobacz posta

Ale ile ludzi tyle opinii, to sa oczywiscie wszystko osobiste wybory.
    tylko zwroc uwage ze gosc chce focic samoloty, a tam czasem trzeba naprawde szybkiego i zdecydowanie trafiajacego AF
    focilem kilka pokazow to uwierz czasem masz jedna szanse by zrobic dobra fote i kiedy AF przestrzeli to mozna sie zdenerwowac.. a i rowniez klatek w serii nigdy zbyt wiele
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uprawnienia umieszczania postów