Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 58

Wątek: 17-40 ktoś ostatnio kupił nowy

Bywalec Awatar fyrste
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

problem z tym szkłem jest taki, że jest ono fajne, może nawet bardzo fajne, ale zupełnie nie jest warte 3200 zł... 2400-2500 góra, albo i to nie...
    Canon 855D + 8-200mm f4

Zablokowany

Domyślnie

Ceny szkieł oszalały, 3k za 17-40,czy 5k za 24-70 to jakaś paranoja. Sam mam 17-40, udało mi się kupić na przedsionku kryzysu w dobrej cenie, a teram miałbym kłopot, bo wydać 3k na to szkło to brzmi jak mroczny sen.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

ceny nie oszalaly, tylko po prostu zostaly wyrownane do kursu Euro. 3200 PLN to na chwile obecna 680 EUR a to jest nieznacznie wiecej niz sklepowa cena w eurolandzie (np. w NL jest 650 EUR przy nieco nizszym VAT, bo w wysokosci 19%). analogicznie poszly w gore ceny innych szkiel.

a ze zarabianie w PLN zrobilo sie ostatnio bardzo niefajne, bo zarobki stoja a wydatki rosna... taki urok skoku walut oby te zarobki zaczely tez rosnac, najlepiej szybciej niz wydatki

kuriozalne jest jak uzywanym sprzetem ludzie w Polsce oci... i potrafia zabijac sie za uzywane 5D i zaplacic rownowartosc 1100 EUR, gdzie ta sama przyjemnosc na "bogatym zachodzie" stoi za 900~950 EUR i mozna przebierac w egzemplarzach
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 12-03-2009 o 13:15
    www albo tez flickr

Domyślnie

Nakręcają to ci co kupują ostatnio nabyłem te szkło od użytkownika z forum za 2100 używka. Potem lookłem od niego aukcje na allegro i w lutym kupił je za 1800 w sumie nikt nie zabrania zarabiania na wzroście w każdym razie ja jestem zadowolony! 50D kupiłem w fotojoker za 3360 a teraz cena 3 964,00. Wydaje mi się ze warto poczekać tylko jak długo ???

Dopiero zaczyna Awatar ghash
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

kupiłem je na początku marca za 2700 zł - na gwarancji PL, nówka
    mam dobrego 'sklepowego', który ściąga takie rzeczy

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

3200 to prawie 100% więcej niż dałem... to dopiero inwestycja
    cena abstrakcyjna
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Domyślnie

zamówiłem to szkiełko w połowie lutego w sklepie internetowym www.cyfrowe.pl i jak na razie otrzymuję regularnie raz w tygodniu informację, że towar nie dotarł do magazynu....:-?
    Macie doświadczenie z tym sklepem? wywiązują się z zamówień czy może jest to jakaś gra na zniechęcenie klienta.

Coś już napisał

Domyślnie

Ja swoje kupiłem w połowie zeszłego roku za 1500pln. Oczywiście z usa.
    Jak dzisiaj patrzę na ceny 100% większe to się łapię za głowę. Chciałem jeszcze dokupić 100-400, ale dzisiejsze ceny są poza moim zasięgiem.

Domyślnie

sprzet foto najlepsza lokata...macie jeszcze jakies przecieki ,co warto kupowac hihi

Dopiero zaczyna Awatar ghash
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrthx Zobacz posta
    sprzet foto najlepsza lokata...
    ze szkłami to się nawet sprawdza - inaczej się rzecz ma z body, które wydawane są często, a przez to tracą na swej cenie

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów