komentarz:
1 wysmienita
2 świetna ,tylko odrobinę kłuci się zestawienie 1 planu traw, które są mocne, wyraziste i ostre z drugim planem delikatnym i osnutym mgłą. Pierwszy plan przytłacza tył.
ale tak czy siak podoba się.
pzdr
komentarz:
1 wysmienita
2 świetna ,tylko odrobinę kłuci się zestawienie 1 planu traw, które są mocne, wyraziste i ostre z drugim planem delikatnym i osnutym mgłą. Pierwszy plan przytłacza tył.
ale tak czy siak podoba się.
pzdr
You_Me_Kan`on
3.
PROSZE O KILKA SLOW KRYTYKI![]()
Z 41-43 najbardziej podoba mi się #42, chociaż pierwszy plan trochę zbyt pusty. Może lepiej by było przesunąć drzewo i słońce trochę w prawo?
W #41 nie podoba mi się wygląd przepału -- te koła o ostrych krawędziach kolejno wysycanych składowych. Kontry dla mnie lepiej wyglądały w analogowych czasach, niż obecnie, na matrycach. Teraz można się ratować chyba tylko zmniejszeniem dziury, żeby powstała gwiazdka, która powoduje, że ten efekt aż tak nie razi.
#43: ładne niebo, ładna mgiełka, ale zdjęcie mnie nie porwało. Nie umiem niestety powiedzieć czego zabrakło.
.
ładne te krajobrazy, takie ciepłe i przytulne.
Pokusiłabym się tez o stwierdzenie, że są puchate, a to pewnie za sprawą światła i tej mglistości, która jest na twoich zdjęciach często obecna.
Podoba mi sie, jestem zdecydowanie na tak![]()
Po długiej przerwie odświeżam mój wątek
44.
większa wersja
http://img706.imageshack.us/f/tatrypanorama2.jpg/
45.
46.
pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
44. poprawka bo zle wstawilem
pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
44. teraz chyba dobrze bedzie
Ostatnio edytowane przez fabio87 ; 28-09-2010 o 21:56 Powód: Automerged Doublepost