Pokaż wyniki od 1 do 10 z 86

Wątek: Rozbieżności w ocenie AF w canon 5D mark II

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konrad Zobacz posta
    5D2 ma lepszy AF od D700. Teraz lepiej? Nie dostanę czerwonej kartki? Czy o to tu chodzi? Co to za dyskusja, gdy wszyscy muszą mieć jednakowe zdanie?
    Sęk w tym, że ludzie sprawdzają to, co tu piszą. Ty co chwila wynajdujesz bzdury w internecie i wymyślasz kolejne teorie. Jakim cudem możesz pisać o działaniu czegoś, czego nie znasz? Takie zachowanie ma swoją nazwę i jest odpowiednio nagradzane.
    Możesz nie odpisywać, nie będę z Tobą więcej polemizował.
    Jarek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Ty co chwila wynajdujesz bzdury w internecie i wymyślasz kolejne teorie.
    Popatrzmy zatem na jakie to "bzdury" powołałem się w swojej argumentacji:

1. specyfikacja Canona
    2. white papers Canona
    3. wywiad z Masaya Maeda dyrektorem Canona

pytanie:
    "One of the most common complaints we've seen about the 5D Mark II is that it still has the same AF system as the original 5D. Why is this?"

odpowiedź:
    "Firstly the market's evaluation of the 5D's AF system has been very positive; there have been no complaints from users, with everyone saying it's very good. Given that, to a certain extent, we think we shouldn't change it."

4. opinia Cichego

Jesteś w stanie mi odpowiedzieć, które z powyższych uznajesz za bzdury wynajdowane w internecie?

Możesz nie odpisywać, nie będę z Tobą więcej polemizował.
    I tak nie odpowiadasz na zadane przeze mnie pytania. Nie potrafisz się odnieść konstruktywnie do dyskusji. Szanuję Twoje dokonania i Twoją opinię, ale dyskutować na poziomie nie potrafisz.

Uprawnienia umieszczania postów