Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

ale przeciez to nie musialoby byc formalne stowarzyszenie - ja bym to raczej traktowal jako miejsce na luzne pogaduchy o fotografii ale nie tylko :-) .. tu umawiamy sie na plenery ale duza czesc to po prostu gadanie "o d..ie maryny" - nam to pasuje, modom niekoniecznie.. we wlasnym "kaciku" nie byloby tego problemu :-)

a o czas na focenie to nie ma co sie martwic na wyrost.. idzie wiosna a tylek juz pewnie nie tylko mnie nosi .. w gory sie mozna wybrac, bedzien ciagle zalegly (sniegi topnieja chcialem zauwazyc ), wkrotce zaczna sie przeloty ptaszorow - nudzic sie nam nie bedzie a i pogadac bez smiecenia na forum bedzie o czym :-)

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    .. tu umawiamy sie na plenery ale duza czesc to po prostu gadanie "o d..ie maryny" - nam to pasuje, modom niekoniecznie.. we wlasnym "kaciku" nie byloby tego problemu :-)

a o czas na focenie to nie ma co sie martwic na wyrost.. idzie wiosna a tylek juz pewnie nie tylko mnie nosi ..
    Mniej wiecej o to mi chodzi..
    @adik- nie widze sensu formalizowania tego w jakikolwiek sposob, wlasnie ze wzgledu na zainteresowanie, szkoda roboty poprostu. JESLI ten "twor" faktycznie zatrybi i bedzie jakos dzialal, wtedy mozna myslec o rejestracji. Poki co, proponowalbym poprostu odpalic forum, na ktorym bedziemy mieli wieksza "wolnosc slowa" niz tutaj. Forum CB jakby nie patrzec, nie jest nasze, sa tutaj pewne zasady ktorych nalezy sie trzymac. Kuba ladnie napisal, ze duza czesc naszych postow jest o d...ie matyny, na wlasnym forum molgibysmy sie "rozwinac"
    Od strony technicznej sprawa wyglada tak: potrzebujemy serwer- mam. Ewentualnie mozna wykupic domene, to tez moge zalatwic. Widze, ze sa teraz fajne promocje. Domene moge wykupic na siebie, pierwszy rok bylaby za darmo, potem JESLI sprawa wypali jest to kwestia kolo 60-70pln na rok, wiec mysle ze jak sie kilka osob zrzuci po 10pln raz w roku to sie nic nikomu nie stanie

Pewnie, ze nie wymyslimy nic rewolucyjnego (a moze?). Forum do umawiania sie na plenery, pokazywania swoich galerii, gadania o d...ie maryny.. czy cokolwiek by nam przyszlo do glowy.

Dodam jeszcze, ze nie chodzi tu o zaden bunt, bojkot CB czy zryw niepodleglosciowy slaska Raczej o miejsce gdzie szeroko pojeta brac fotograficzna ze slaska bedize mogla sie poznac, umowic i cotylko..

I tak.. nie tylko Ciebie juz nosi (to do drugiej czesci wypowiedzi Kuby )
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ponioslo mnie z ostatnim postem? =}
    Nikomu sie czytac nie chce?
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Uprawnienia umieszczania postów