piątka ładna, wyrazista, kontrastowa, szóstka i siódemka na nie bo:
papierosy na obydwu,
szóstka - oczy "podbite" - pierwsze skojarzenie - pali to tak "mrocznie" wygląda,
na siódemce całość wygląda bardzo niekorzystnie - nonszalancka pozycja ciała, mimika, fajka i szpilki kojarzą mi się z ... jakby to powiedzieć żeby nikogo nie obrazić.. kobietą publiczną.. sorry ale tak to odbieram.. a i jeszcze centralny kadr tu nie pasuje
Ostatnio edytowane przez arturs ; 02-03-2009 o 00:49
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
sexy gdyby nie ten papieros a szpilki miód, cud i malina ;P
W sumie każdy ma prawo do zdania na temat Twoich fotek ale nie wiem o co artursowi chodzi.. chociaż takim erotycznym podtekstem nieźle zawiewa..
EOS 30d + EF 50/1.4 USM + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II
5 to już chyba gdzieś widziałam![]()
Zdaje mi się, że zaczynam rozumieć, jak należy malować...
100-letni Tycjan
400D kit S10-20 C70-200 4f
nie mówię że powinieneś inaczej.. kwestia gustu, mnie się takie przedstawienie postaci nie podoba z powodów opisanych powyżej, ale ok, masz rację.. i ja też mam - z racją jest jak z d... - każdy ma swoją
o ile pierwsza seria jest całościowo "sympatyczna", ładna czy jakoś tak (w sumie nie wiem jak to opisać) - taka delikatnie kobieca tak te ostatnie idą w innym kierunku.. ale to rzecz gustu - mnie się nie podoba.. i tyle..
może, ale to podtekst o jak dla mnie negatywnym zabarwieniu,
Pozdrawiam
P.S. Dawaj następne![]()
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Mnie podoba się całość. Dwie kobiety. Dwa różne temperamenty i charaktery (chociaż pierwsza to aktorka - może tylko tak udanie "gra" swoja rolę).
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
zdjęcie nr. 5 rewelacyjne pięknie podkreślona uroda modelki
6 bardzo naturalne nawet z tym papierosem intryguje i zaciekawia.
dla mnie 2 i 4 jest świetna, 1 też ok ale pozostałe (2 i 4) jak dla mnie bardziej wciągające
pozdro
"kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."