Strona 17 z 32 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 311

Wątek: [Bydgoszcz] Plener?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    (ale wątpię i i tak kupię 85/1.8 zapewne) :-P
    Kup Kup ciekaw jestem tego szkiełka ;D

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Więc tak : dzisiejsza sesja przesunęła mi się na jutro rano, więc MOŻE po obiedzie będę wolny. MOŻE mogę przyjść z lampą, pc-pc 30m, softboxem, blendą, szkłami i puchami.

Zatem jeżeli chodzi o mnie, to godziny popołudniowe byłyby mile widziane - od dawna już chciałem zrobić sesję z lampami na mieście

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Zatem jeżeli chodzi o mnie, to godziny popołudniowe byłyby mile widziane - od dawna już chciałem zrobić sesję z lampami na mieście
    Hmmm, co do tych lamp, bling bling bajerów, itd. Nie okradną nas tam?? Nie chce się pozbyć mojej czterysety Robiliście już coś takiego prędzej? :rolleyes:
    Ostatnio edytowane przez CrazyEyesDogg ; 25-02-2009 o 00:31
    .

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Wiesz, zależy jak ci się trafi. Mnie przez moje 18 lat mieszkania w Bydgoszczy dresy nawiedzały około 4 razy - zawsze po pierwszym akcie przemocy (czyt. pierwszej plombie w mój ryj) uciekałem, a im nie chciało się mnie gonić. Fakt faktem, za każdym takim spotkaniem byłem bez 20kg sprzętu który zdarza mi się nosić na sesje

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soundman Zobacz posta
    Kup Kup ciekaw jestem tego szkiełka ;D
    Ty lepiej przyjedź jutro i skończ dla mnie to o co Cie prosiłem :-P

Więc tak : dzisiejsza sesja przesunęła mi się na jutro rano, więc MOŻE po obiedzie będę wolny. MOŻE mogę przyjść z lampą, pc-pc 30m, softboxem, blendą, szkłami i puchami.

Nie może tylko możesz i przyjdziesz :-D
    Wiem, wiem, chyba przecież nawet o tym rozmawialiśmy z pół roku temu :-D

Cytat Zamieszczone przez CrazyEyesDogg Zobacz posta
    Hmmm, co do tych lamp, bling bling bajerów, itd. Nie okradną nas tam?? Nie chce się pozbyć mojej czterysety Robiliście już coś takiego prędzej? :rolleyes:
    Panikujesz, gdzie w środku miasta jak będzie nas kilkoro? A przede wszystkim, że w samym centrum :-P

Wiesz, zależy jak ci się trafi. Mnie przez moje 18 lat mieszkania w Bydgoszczy dresy nawiedzały około 4 razy - zawsze po pierwszym akcie przemocy (czyt. pierwszej plombie w mój ryj) uciekałem, a im nie chciało się mnie gonić. Fakt faktem, za każdym takim spotkaniem byłem bez 20kg sprzętu który zdarza mi się nosić na sesje
    Pewnie, strasz go jeszcze bardziej :-P To tylko Twoja wina, że chcą Cie lać wszyscy :-P Mogę spróbować pożyczyć jutro 5kilowego manfrotto, będize do obrony :-D Jeden zamach i dres będzie się do końca życia odżywiał przez słomkę

A tak w ogóle to jak jutro?? Po południu?? Mamy jakieś modelki?? Mi się nie udało załatwić bo kumpela ma jakiś obóz taneczny O_o
    Micles a może powiedz tej swojej, że na mieście będzie kilku lepszych fotografów i ją przyprowadź?
    Albo może jak i tak nie mamy(??)modelek to przesunąć na czwartek/piątek?
    Wtedy weź micles skołuj tam kogoś.
    Ostatnio edytowane przez Goomis ; 25-02-2009 o 01:46
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

i co jak zwykle się na samych chęciach skończy??
    No nic nie to nie :-P
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Dajcie termin, a sie zjawie
    .

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Też (w miarę możliwości). Ogólnie to żadnych ograniczeń terminowych teraz nie mam już do końca ferii, więc pozostawiam decyzję innym.

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Też (w miarę możliwości). Ogólnie to żadnych ograniczeń terminowych teraz nie mam już do końca ferii, więc pozostawiam decyzję innym.
    Pochwal się fotkami z sesji
    .

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Strona 17 z 32 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów