Więc tak : dzisiejsza sesja przesunęła mi się na jutro rano, więc MOŻE po obiedzie będę wolny. MOŻE mogę przyjść z lampą, pc-pc 30m, softboxem, blendą, szkłami i puchami.
Zatem jeżeli chodzi o mnie, to godziny popołudniowe byłyby mile widziane - od dawna już chciałem zrobić sesję z lampami na mieście![]()
Wiesz, zależy jak ci się trafi. Mnie przez moje 18 lat mieszkania w Bydgoszczy dresy nawiedzały około 4 razy - zawsze po pierwszym akcie przemocy (czyt. pierwszej plombie w mój ryj) uciekałem, a im nie chciało się mnie gonić. Fakt faktem, za każdym takim spotkaniem byłem bez 20kg sprzętu który zdarza mi się nosić na sesje![]()
Ty lepiej przyjedź jutro i skończ dla mnie to o co Cie prosiłem :-P
Nie może tylko możesz i przyjdziesz :-D
Wiem, wiem, chyba przecież nawet o tym rozmawialiśmy z pół roku temu :-D
Panikujesz, gdzie w środku miasta jak będzie nas kilkoro? A przede wszystkim, że w samym centrum :-P
Pewnie, strasz go jeszcze bardziej :-P To tylko Twoja wina, że chcą Cie lać wszyscy :-P Mogę spróbować pożyczyć jutro 5kilowego manfrotto, będize do obrony :-D Jeden zamach i dres będzie się do końca życia odżywiał przez słomkę
A tak w ogóle to jak jutro?? Po południu?? Mamy jakieś modelki?? Mi się nie udało załatwić bo kumpela ma jakiś obóz taneczny O_o
Micles a może powiedz tej swojej, że na mieście będzie kilku lepszych fotografów i ją przyprowadź?
Albo może jak i tak nie mamy(??)modelek to przesunąć na czwartek/piątek?
Wtedy weź micles skołuj tam kogoś.
Ostatnio edytowane przez Goomis ; 25-02-2009 o 01:46
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
i co jak zwykle się na samych chęciach skończy??
No nic nie to nie :-P
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Dajcie termin, a sie zjawie![]()
.
Też (w miarę możliwości). Ogólnie to żadnych ograniczeń terminowych teraz nie mam już do końca ferii, więc pozostawiam decyzję innym.
Zaczynają się tu : http://canon-board.info/showthread.p...427#post611427