teren jeszcze jesienią był dostępny, ale znów painbolowcy tam grasują, ja się piszę, mam bliziutko, mogę kogoś z Wadowic zabrać. Ale plisss przed sezonem ślubnym czyli przed świetami, albo nie w sobotę. Możeby ktoś jakieś modelki wykombinował, by ocieplić te ruiny...??
canis, w zeszłym roku nie było żadnych przeszkód
Termin raczej wiosenny czyli sezon ślubny. No chyba że jakieś święta albo coś.
Z mojej strony to jest luźna propozycja, znalazłem wydaje mi się ciekawe miejsce do którego wartało by się wybrać i szukam chętnych. Okolica też ładna.
Wiosna dlatego żeby można było jakiegoś grilla zrobić. Pojedziesz w zimie to po całym dniu tak zmarzniesz że 1/500s nie wystarczy.
Miejsce jest super i trzeba się tam pojawić szybciej niż spychacze (przykład: Bonarka czy szpital ten który ktoś wyremontował).
Z grillem w zimie nie widzę problemu ze swojej strony, nie raz na śniegu nad Bagrami robiliśmy imprezę tego typu, a przy okazji można napoje w zaspie schłodzić
Jak ubierzesz czapkę to tak nie zmarzniesz![]()
Ostatnio edytowane przez Yoshitaka ; 25-02-2009 o 12:40
Canon 50D + dodatki
Spychacze nie szybko. To juz tam lata stoi...
Ostatnio edytowane przez canis_lupus ; 25-02-2009 o 13:29
Jak wyżej nic dodać nic ująć myślę że do tej pory nic się nie zmieniło przynajmniej z wstępem , chyba tam podjadę i zobaczę co tam słychać , to rzut beretem od miejsca gdzie mieszkam.
Co do minionej epoki PRLu to było tam naprawdę cudownie
Hmm mam kumpli painbolowców to mogę jeszcze popytać czy jest jeszcze bezpiecznie bowiem ruina jest totalna.
EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,
Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem
Dobrze by bylo jak w przypadku fortu, umowic sie jakos z tymi co tam biegaja i sie w wojne bawia. Zeby nie jechac na darmo a potem czekac az sie dzieci wystrzelaja...
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Dokładnie...
sbogdan1: jesteś w stanie się z nimi dogadac?