czajna Twoja fotka "Niektórzy byli bardzo mali..." pomysl pierwsza klasa, innowierce z sony idealnie wkomponowales w perspektywe. Jakim szkielkiem to robiles?
czajna Twoja fotka "Niektórzy byli bardzo mali..." pomysl pierwsza klasa, innowierce z sony idealnie wkomponowales w perspektywe. Jakim szkielkiem to robiles?
Wszystko w exif-ie70-200 na 70 i f8
30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach
wydawalo mi sie ze mowiles ,ze cos jeszcze testowales
hmm ja nic nie testowałem... inni rzucili się na szkła Kuby, ja pozostałem niewzruszony![]()
30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach
Tu moze i ja bym ruszyl 4 litery.. gdzie to dokladnie bedzie (tylko nie podawajcie adresu.. raczej chodzi mi o to co tam jest)?
Moze jakies spotkanie umowimy?
adik, badi, kuba.. ktos jeszcze?
Poniewaz jestem totalnym ignorantem fotograficznym, to bardziej interesuje mnie czesc "mala czarna i pogadac..", pomacac zabawki itd :P
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Chętnie bym dołączył na pogaduchy i browar np. ale akurat w walentynki mam cykanie cywilnego... Szkoda wielka...
jeśli to nie sprawi kłopotu to ja z chęcią wejdę na pokład Twojego pancernika, tylko podaj w którym miejscu wykonamy abordaż :-)
może być tam całkiem ciekawie, będą ludzie którzy pstrykają foty z konkretnym zamysłem, być może czymś nas zainspirują opowiadając o swoich fotach, może coś zaczerpniemy do swojego warsztatu, może to pozwoli nam naciskać migawkę bardziej świadomie w przyszłości, może...
tym bardziej że wstęp jest darmowy...
MIEJSCE: ul. Harcerzy Września 1939 nr 2, Katowice - Piotrowice - jak nie będziemy wiedzieli gdzie to dokładnie, to zapytamy jakiegoś tubylca żeby nie błądzić.
a Ty czajna, jak się uwiniesz szybciej ze swoim zobowiązaniem to też wpadaj.
Pozdro
Ostatnio edytowane przez adikPL ; 11-02-2009 o 23:43
harcerzy wrzesnia? kajs kolo gwsh, famuru, abramowskiego. te rejony.
Chopy ja wiem gdzie jest harcerzy wrzesnia.. mieszkam jakis kilometr od tej ulicy.. tylko wlasnie nie wiem co jest na harcerzy wrzesnia 2.. az sie normalnie przejde dzisiaj i sprawdze
@adik niestety.. w zwiazku z powyzszym, bedziesz musial sie dostac na wlasna reke.. ewentualnie mozemy sie gdzies w katowicach umowic, podjade po ciebie i na miejsce ruszymy razem, ale pod warunkiem ze bede mial auto, bo na dzien dzisiejszy to mam info, ze czesci przyjada do mnie 17.02![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...