Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
A które to są ? Pytam serio, sam mam BC-700 a innych niż te wymienione specjalnie nawet nie widać (co oczywiście nie znaczy że ich nie ma).
Też bym się chętnie dowiedział ...

Używałem pentagrama xtreme 30 ale stwierdziłem że 30 minut to trochę za krótkie ładowanie jak dla baterii dlatego po długim śledzeniu wątku kupiłem bc-700

A co do przedmówcy to podam pewne porównanie mam akumulatory eneloopa które sprawdziłem i mają tyle ile powinny mić według specyfikacji czyli jakieś 2000 2100 mA o ile dobrze pamiętam sprawdzałem też o połowę tańsze pentagramy 2400 na baterii a 1800 pojemności realnej... Tak samo masz z ładowarkami masz na ładnym pudełeczku opis ładowarka procesorowa o pewnym prądzie ładowania tylko jak byś tak naprawde to posprawdzał to wysoce prawdopodobne że niespełniła by żadnych z tych parametrów... Poprostu moim zdaniem są pewne granice kosztowe i niewydaje mi się żeby ładowarka która kosztuje tyle co komplet akumulatorków miała wszystkie rozwiązania techniczne i wodotryski o których ta się rozpisuje sprzedający...

Niemowię ze generalizuję bc-700 czy 900 urzywałem też innych ładowarek ale jakoś niewidzę tańszej alternatywy dla nich jedynie droższe wersje z podobnymi parametrami się pojawiają