Pokaż wyniki od 1 do 10 z 378

Wątek: Zakupy w FotoIt

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Po dość szybkiej reakcji FotoIt myślę że to raczej panowie zawinili. To czy to pomyłka czy kant i jak się sprawa zakończy, dam znać jutro.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grinsen Zobacz posta
    Po dość szybkiej reakcji FotoIt myślę że to raczej panowie zawinili. To czy to pomyłka czy kant i jak się sprawa zakończy, dam znać jutro.
    Panowie szybko zareagowali, bo znają ten wątek i pewnie kilka innych. A w tym wypadku nie wystarczy, że się mówi, ma jeszcze znaczenie co się mówi..
    Jarek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Panowie szybko zareagowali, bo znają ten wątek i pewnie kilka innych. A w tym wypadku nie wystarczy, że się mówi, ma jeszcze znaczenie co się mówi..
    Już im (nie bezpośrednio ale w wątku) kiedyś sugerowałem żeby uważali na opinie internetowe... wtedy chyba podziałało, szkoda że na krótko.
    Forum ma prawie 24 000 zarejestrowanych użytkowników i nawet teraz, w środku nocy, na forum przebywa 57 (!!!) osób.
    Zadowolony klient może przyciągnąć jednego, no max 10 następnych. Niezadowolony jak konkretnie i wiarygodnie opisze swoje zarzuty - jak widać może zniechęcić setki a nawet tysiące do kupowania w danej firmie. Dlatego odradzam wszystkim co cwańszym sklepom próby tego typu wciskania "mało używanego" sprzętu. Przecież wystarczy że klient sprawdzi stan migawki na Żytniej i sprawa się sypie. Naprawdę warto ryzykować reputacją?

Uprawnienia umieszczania postów