koszt warsztatów 2000zł netto. Czy to odpowiedni wątek na reklamę płatnych warsztatów?
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Ja nie mam w tym udzialow, znalalem to podsylam
Chyba ktoś się w tym świecie obrazu nie wyspał!
Czyli dzień brandzlowania się stroną canona i instrukcją do aparatu za jedyne 666zl! Bomba, gdzie się można zapisać?Dzień pierwszy:
Celem będzie poznanie przez uczestników całego systemu EOS, praktycznych umiejętności wykorzystania wszystkich funkcji aparatu. Zastosowanie i porównanie obiektywów. Wykorzystanie lamp błyskowych.
Temat
Cyfrowe lustrzanki EOS
Prezentacja aktualnych modeli, porównanie, sposób działania
Obiektywy
Omówienie poszczególnych modeli, porównanie różnych ogniskowych
Lampy błyskowe Speedlite i pozostałe akcesoria
Współpraca z lampami błyskowymi, funkcje specjalne lamp. Pozostałe akcesoria i ich zastosowanie.
Funkcje specjalne
Omówienie i praktyczne zastosowanie wszystkich funkcji specjalnych w aparatach
Techniki fotografowania
Tryby fotografowania, AF, ekspozycja, balans bieli, Style obrazów![]()
Też mi się podoba
Dobra cena za tłumaczenie instrukcji z polskiego na nasze![]()
Zamożna i nie rozgarniętą.... choć ja tak z zazdrości że nie mam takiej kasy do wywalenia![]()
a ja mysle ze to moze byc ciekawe...
to maja byc warsztaty dla profesjonalistow...
mysle ze polowa z nas nie przeczytala instrukcji nigdy do konca
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
strona wyglada profesjonalnie
www.szkoleniafoto.pl
Ostatnio edytowane przez HEKTOR1 ; 10-02-2009 o 14:26 Powód: Automerged Doublepost
Szczerze - 3 dni temu przestawiałem sprzęt w szafie i pomyślałem - zajrzę sobie do instrukcji - porównam praktykę z tym co napisali...
I nic ciekawego, nowego, czy odkrywczego... Chciałem doszukać info o jednym trybie - konkretów jak na lekarstwo...
Sprzęt każdy musi poznać po swojemu, w praktyce, najlepiej na błędach [cudzych lub własnych] - nie wiem czy takie zbiorowe warsztaty ułatwiają sprawę...
Pozdr!