Pokaż wyniki od 1 do 10 z 126

Wątek: [battle] kucza21 vs allgsm

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Slider ja rozumiem ,ze tlumaczyl dlaczego nie moze wystawic ankiety. Ale przeciez nie jest tylko On.
    Ale dobrze rozumiem że nikt priva do Tomasza1972 nie wysłał? Jeśli tak to nie ma co się dziwić opóźnieniu .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ale chyba mi nie powiesz ,ze dostal punkt za to co napisal w tym poscie
    To już temat na Punkt 3. Zasad Porządkowych.
    Wątki "jak śmiałem dostać warna za nic" "jak ktoś śmiał mi zamknąć/usunąć post/wątek" z automatu lądują w Pralni... jak chcesz to załóż tam od razu wątek "czemu Vitez zbanował Kamila Wolskiego" .
    Ostatnio edytowane przez Vitez ; 10-02-2009 o 00:20 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ale dobrze rozumiem że nikt priva do Tomasza1972 nie wysłał? Jeśli tak to nie ma co się dziwić opóźnieniu .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

To już temat na Punkt 3. Zasad Porządkowych.
    Wiesz nie pisze privow, zeby nie wyszlo ,ze kogos ponaglam. Zreszta nie spotkalem sie ,zeby ktos wysylal priva ,ze juz trzeba wystawic ankiete. No ale moze za krotko tu jestem.

Naprawde ale jesli dostal punkt za to co napisal w tym poscie to ja powiem tylko " no coments "

Milej nocy.
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wiesz nie pisze privow, zeby nie wyszlo ,ze kogos ponaglam.
    To nie jest ponaglanie. To regulaminowy obowiązek tego podforum, by moderator opiekujący się tym podforum wiedział, że już jest ankieta tu do wystawienia. Zwykła informacja.
    Aha i żeby nie było wątpliwości - to że jest jakiś moderator opiekujący się konkretnym podforum nie znaczy że inni moderatorzy nie mają prawa tykać danego podforum ani w nim odpowiadać (to odpowiedź skierowana do pewnego pana próbującego klonami omijać karę jaka mu się nazbierała ).

Uprawnienia umieszczania postów