Ostatnio miałem ten sam dylemat i wziąłem praktycznie wszystko, poza 85/1.8 i nie żałuję: T17-50, 50/1.4, 135/2, 70-200/4. Każdy się przydał. Lampy nie brałem.
Ale nie była to Wenecja tylko tak z 3x dalej na południe (i na wschód)![]()
Ostatnio miałem ten sam dylemat i wziąłem praktycznie wszystko, poza 85/1.8 i nie żałuję: T17-50, 50/1.4, 135/2, 70-200/4. Każdy się przydał. Lampy nie brałem.
Ale nie była to Wenecja tylko tak z 3x dalej na południe (i na wschód)![]()
Witam
Ja za tydzień tez jadę :-D
Woda i śmierdzące kanały to jedno ale teraz na dniach ma się zacząć Karnawał tam i mam nadzieje ze będą sławne weneckie maski, wiec nastaw się na portrety tez jeśli cie interesują takie foty.
Pozdrawiam Darek
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
tomek, jeśli nie była to wenecja to nie zabieraj głosu
Jechaliśmy kiedyś na moto większą grupa i jeden koleś (co go mistrz polski nazywali bo sie na tor do poznania wybierał i sponsora od razu szukał ) w tyle ciągle zostawał i gdzieś w ogrodziencu po kilkunastu minutach dojechał. Na pytanie czy coś sie stało zaczął nam fachowo tlumaczyc że zawieszenie ma na sucha w r6 ustawione.ja mu na to że przecież sucha droga, a on ze nieee,ze ma na sucha beskidzka ustawione. Kazaliśmy mu od razu i mapy zapłonu przestawić na podzamcze...
Nie zdziw sie więc stary ze będą sie tu trochę nasmiewac.
Ja bym ci doradził, bo co prawda na pragę trzeba 580ex bo ciemniej, żebyś sobie 430ex nie zapomniał
Sorki że wszystko z małej literki lecz z iphonea pisze co to żem go zakupił na wyjazd do bratysławy by sobie spokojnie, błyskawicznie na kalkulatorku GO obliczać bo wiecie w bratysławie bez kalkulatora GO (o znalazły się wielkie literki) ani rusz. Nie przejmuj sie w wenecji GO z głowy wystarczy.![]()