Strona 80 z 103 PierwszyPierwszy ... 3070787980818290 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 791 do 800 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Domyślnie

Dobra, cofam zdanie, ze bez blyskania slubow robic sie nie da. Z rozpedu to napisalem...

Zerknalem na Twoje foty Przemek. Jesli nie wiesz co to sa "czaszeczki" to ja cie uswiadamiac nie bede ;-)
    A zeby nie bylo, ze jestem taki krytyczny to uwazam, ze robisz bardzo dobre slubniaki. Natomiast ja robie i bede robil w przyszlosci takie zdjecia inaczej :-]

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aseptyczny Zobacz posta
    Dobra, cofam zdanie, ze bez blyskania slubow robic sie nie da. Z rozpedu to napisalem...

Zerknalem na Twoje foty Przemek. Jesli nie wiesz co to sa "czaszeczki" to ja cie uswiadamiac nie bede ;-)
    A zeby nie bylo, ze jestem taki krytyczny to uwazam, ze robisz bardzo dobre slubniaki. Natomiast ja robie i bede robil w przyszlosci takie zdjecia inaczej :-]

O ile mnie pamięć nie myli to jedno takie widziałem w swojej skrzynce pocztowej. Składam Gratulacje! Mam nadzieję, że wiesz w czym rzecz?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Białek Zobacz posta
    wiesz jedni blyskaja a inni uzywaja jasnych szkiel ja wybieram to drugie...
    Jedni błyskają, by zarobić na jasne szkła, a inni już na nie zarobili.
    Prawda jak zawsze leży pośrodku, a jak się naczyta człowiek forum to wyjdzie na to, że nie powinien wyciągnąć aparatu na ślubie z torby, baaa nawet nie próbować swoich sił, jeśli nie ma 5d i przynajmniej 3 jasnych L-stałek. Moj postulat, nie dajmy się zwariować onanizmowi sprzętowemu! Każdy onanizm ma granice swojej przyjemnośći.

Domyślnie

Co to są te czaszeczki?

Domyślnie

A jeszcze inni maja jasne szkła a i tak błyskają bo lampa dodaje sporo możliwości - nie trzeba błyskać żeby nadrobić braki światła. Wystarczy poczytać fotojasia żeby się o tym przekonać...

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Z całym szacunkiem ale te drugie powinieneś wkładać też do pisania.
    Pozdrawiam!
    Sergiusz ale o co kaman?ludzie zaczynaja pisac jakims dziwnym jezykiem
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Zemfira Zobacz posta
    Jedni błyskają, by zarobić na jasne szkła, a inni już na nie zarobili.
    Prawda jak zawsze leży pośrodku, a jak się naczyta człowiek forum to wyjdzie na to, że nie powinien wyciągnąć aparatu na ślubie z torby, baaa nawet nie próbować swoich sił, jeśli nie ma 5d i przynajmniej 3 jasnych L-stałek. Moj postulat, nie dajmy się zwariować onanizmowi sprzętowemu! Każdy onanizm ma granice swojej przyjemnośći.
    ale *******y wypisujesz 5d mam od wrzesnia, 2 sluby mam z 5 tki reszta jest z poczciwej 20 i 40d, nie jestem onanista sprzetowym wrecz przeciwnie, wykorzystuje to co dala fabryka

a nie blyskam w kosciele dlatego ze wiem ze naprawde wkurza to ksiezy i to widac, bez flesza nie wiedza kiedy fotka jest robiona i to by bylo na tyle...
    Ostatnio edytowane przez Przemek Białek ; 06-02-2009 o 23:48 Powód: Automerged Doublepost
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

a nie blyskam w kosciele dlatego ze wiem ze naprawde wkurza to ksiezy i to widac, bez flesza nie wiedza kiedy fotka jest robiona i to by bylo na tyle...
    Ja raz dostałem lekką sugestię, żeby nie fotografować , bo księdzu błyska..
    ale najciekawsze było to, że to nie ja błyskałem tylko jakiś ziutek z playstation i wbudowaną spawarą - ale że to ja go przed ślubem prosiłem o zgodę na focenie, to mnie się dostało
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Domyślnie

ale *******y wypisujesz 5d mam od wrzesnia, 2 sluby mam z 5 tki reszta jest z poczciwej 20 i 40d, nie jestem onanista sprzetowym wrecz przeciwnie, wykorzystuje to co dala fabryka

Przemku to co napisałam nie dotyczyło Ciebie, byla to moja osobista refleksja po lekturze wątków na canon board dotyczących fotografowania wesel właśnie.

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zemfira Zobacz posta
    Przemku to co napisałam nie dotyczyło Ciebie, byla to moja osobista refleksja po lekturze wątków na canon board dotyczących fotografowania wesel właśnie.
    zwracam honor, niestety jest w tym wiele prawdy...
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Domyślnie

"Czaszeczki" - tak lubie potocznie nazywac portrety twarzy z zaciemnionymi na wskutek gornego swiatla oczodolami. O ile czasem efekt jest ciekawy, o tyle na slubniakach raczej nieporzadany :-)

Strona 80 z 103 PierwszyPierwszy ... 3070787980818290 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów