Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Speedlite 580EX II z Rosji??? Bardzo tanio!!

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

moj wujek mieszka w Moskwie Poprosze go, ze jesli bedzie mial czas, zeby tam zajrzal, jesli cena nadal bedzie taka ciekawa, to nie wiem, czy sam nie kupie

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rosicky Zobacz posta
    moj wujek mieszka w Moskwie Poprosze go, ze jesli bedzie mial czas, zeby tam zajrzal, jesli cena nadal bedzie taka ciekawa, to nie wiem, czy sam nie kupie
    to ja kolege z poznania musze zabrac na piwo jesli to nie sciema ten sklep

iso666
    Guest

Domyślnie

Tiaaa...wielkie dzięki panowie....z tą lampą i tym tematem dałem sobie spokój kilkanaście postów wcześniej....a propos...znalazłem też bardzo tani sklep na Grenlandii tylko linka nie mogę wstawić bo zamarzł...

......jedyne co wam wychodzi najlepiej to doradzanie...chłopaki...jak by mnie było stać na 480EX za 900 PLN to stać by mnie było na 580 EX II po dołożeniu tych 400 PLN tak? Pytałem i prosiłem o lampkę DO 600 PLN.....

Dopuszczalne jest kupowanie obiektywów i innych akcesoriów innych firm takich jak Tamron czy Sigma....? Ale błysków to już nie?? Może po prostu nie zabierajcie głosu i nie nabijajcie sobie postów jak nie możecie mi takiej sensownej zaproponować???

Pozdrawiam.

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iso666 Zobacz posta
    ...480EX...
    Chyba Ci się modele pomyliły. W oficjalnych zestawieniach Canon-a nie figuruje model o oznaczeniu 480EX.
    EOS + Speedlite

iso666
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Chyba Ci się modele pomyliły. W oficjalnych zestawieniach Canon-a nie figuruje model o oznaczeniu 480EX.
    Racja...moja pomyłka...chodziło mi oczywiście o 430EX..

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Canon 430 EX II
    Approx. 0.1 to 3.7 seconds (AA-size Alkaline Batteries)/0.1 to 2 seconds (AA-size Ni-MH batteries)

Canon 580 EX II
    Approx. 0.1 to 6 seconds, with fresh AA-size alkaline batteries
    Wyraźny wzrost czasu ładowania...hmmm...spowodowane większą mocą 580 EX??

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Nalezy pamietac, ze jesli mamy nieswieze paluszki to nalezy je umyc :-D bo dane podane do 580 EX II obowiazuja ze swiezymy paluszkami :-D
    A najlepiej włożyć je do wody i wyparzyć

Reasumując...chyba jednak trochę poczekam...może do wakacji wytrzymam bez lampy..a potem może jakaś premia wpadnie.. to coś tam zakupię...może właśnie 430EX II...
    W każdym bądź razie...dzięki.

Uprawnienia umieszczania postów