Strona 3 z 20 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 194

Wątek: Canon Polska - opinie i wnioski użytkowników CB

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dr. Jekyll Zobacz posta
    Napisałem to pet1154 wierz mi, bez złośliwości, tylko, że to takie polskie, że aż mnie szczypie "dokładnie tam". Najpierw narzekać a potem - eee, jakoś to będzie. W "głosowaniu" zawsze byliśmy, my Polacy, dobrzy.
    Wiem, wierze Ci.
    Wiesz, ja w odpowiedzi na post "Łoli" wystukalem epistole, ale zdalem sobie sprawe, ze to nie ma sensu, wiec skasowalem to wszystko i mój post o wyjezdzie do Berlina byl jedynie oznaka bezradnosci.

Nie do konca masz racje.
    Mamy prawo narzekac, bo jestesmy klientami. Placimy pieniadze i oczekiwalibysmy odrobiny szacunku.
    Ja na prawde wolalbym pojechac na Jana Pawla i kupic wszystko jak cywilizowany czlowiek w sklepie. Doceniam tip'ów, ale kupowanie obiektywu to nie wymiana dojczmarek u cinkciarza.
    Smutno mi, bo ze sprzetem np Nikona czy Sony jest o niebo lepiej. Zarówno jezeli chodzi o dostepnosc, jak i serwis.
    Jezeli nie wiesz o co mi chodzi, wejdz najpierw na nikon.pl a potem na canon.pl. Zreszta w wypadku sony jest to samo. Sony nawet na naszej klasie jakies akcje ze szkola fotografi kombinuje.
    I mysle, ze niepotrzebnie wyjezdzasz mi z tym, ze to takie "polskie".
    Co jest polskie? Ze jak mnie traktuja jak patalacha to o tym mówie?
    Nie zamierzam dziekowac Pani Magdzie, za to ze nas zauwazyla. Jestem pewien,ze to przesympatyczna dziewczyna w niewesolej sytuacji. Ale...
    Pytasz kto na forum jest sklonny do pomocy Pani Magdzie, Przeciez cale to forum to jedna wielka pomoc "Pani Magdzie", a wczesniej "Panu Bronkowi", "Panu Markowi" i calemu Canon Polska.

Wiem, ze piszesz bez zlosliwosci, ja tez, ale nie chce pracowac na rzecz canona za frajer, bo za frajer utrzymuje to towarzystwo od jakiegos czasu (wlasciwie to od zawsze, bo pozegnalem sie z Minolta w 93 roku i od tamtej pory pstrykam canonami). Nie chce pomagac Pani Magdzie, bo na razie Pani Magda to przedstawiciel Canon Polska, a Canon Polska mnie olewa.

Ja chetnie i z calego serca pomoge Pani Magdzie (albo Magdzie, zauwazylem, ze wszyscy tu jestesmy per Ty oprócz "Pani Magdy") jako userowi forum, albo osobie, która potrzebuje pomocy. Albo zupelnie bezokazyjnie, albo calkiem prywatnie. Ale Canonowi to ja juz pomagam parenascie lat.
    Moze czas na jakis rewanz ze strony canona?

Pozdrawiam

Magda_Lokajczyk
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pet1154 Zobacz posta
    Ja chetnie i z calego serca pomoge Pani Magdzie (albo Magdzie, zauwazylem, ze wszyscy tu jestesmy per Ty oprócz "Pani Magdy")
    Nie mam nic przeciwko żeby funkcjonować jako Magda, z jednym zastrzeżeniem - Magda, nie Magdalena

Pozdrawiam

Coś już napisał
    Miasto
    Tranemo/Ińsko

Domyślnie

Pani Magda, jak tak dalej pójdzie nie załatwi nic, bo będzie odpisywac, tłumaczyc i spełnac żądania ''terrorystów z CB''.. teraz trzeba trochę czasu, inni mają na to 100 dni, Pani Magda niech sie zajmie tym co ważne, po kolei..

Dr. Jekyll
    Guest

Domyślnie

... Ale Canonowi to ja juz pomagam parenascie lat.
    Moze czas na jakis rewanz ze strony canona?

Pozdrawiam
    No to już Twoja swoista demagogia :-). Ty nie pomagasz, Ty po prostu kupujesz. Firma C nie upadnie z powodu tego, że nie dokonasz u nich zakupu. Używając Twojej retoryki mógłbym równie dobrze powiedzieć, że szkodzisz reszcie, ponieważ gdybyś zaniechał zakupu Canon dostrzegłby spadek sprzedaży dużo wcześniej i dużo wcześniej coś by się podziało w kierunku poprawy sytuacji :-)

Ale dla mnie to EOT. Powiedziałem swoje. Ja chętnie pomogę. Zobaczymy jak dużo chętnych się znajdzie i jak to wykorzysta Magda. Życzę powodzenia. Będę z uwagą śledził wątek i niezmiernie jestem ciekawy jak się skończy. Zobaczę czy potrafimy tylko mleć ozorami czy też gotowi jesteśmy zakasać rękawy i popchać sprawę dalej.

Początki nałogu Awatar pawel-foto
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

...
    Smutno mi, bo ze sprzetem np .... Sony jest o niebo lepiej. Zarówno jezeli chodzi o dostepnosc, jak i serwis.
    ....
    Chyba naprawdę nie wiesz akurat co napisaleś. Właśnie np. dlatego zmieniłem po 16latach system. Poprostu mając pieniądze chciałem mieć możliwość zakupu tego co chciałem a nie łapania go gdzieś po świecie!
    1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Jest tylko jeden warunek, aby było co w sklepie "macać" - a produktów jakich firm jest najwięcej, to było już wspomniane w tym wątku.
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda_Lokajczyk Zobacz posta
    Mówiąc o zmianach które mają nastąpić rozmumiem ulepszenia Serwisu (CPS), rozbudowanie siatki Pro-dealerów (tymczasem polecam internetowy sklep Pstryk.pl)
    Pani Magdo - które jeszcze sklepy w Internecie mają dobry dostęp do Waszego asortymentu? Bo Pstryk jest strasznie drogi.
    "Nieostrość" to CECHA obrazu a nie wada! :grin:
    Fotografia blog

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dr. Jekyll Zobacz posta
    No to już Twoja swoista demagogia :-). Ty nie pomagasz, Ty po prostu kupujesz. Firma C nie upadnie z powodu tego, że nie dokonasz u nich zakupu. Używając Twojej retoryki mógłbym równie dobrze powiedzieć, że szkodzisz reszcie, ponieważ gdybyś zaniechał zakupu Canon dostrzegłby spadek sprzedaży dużo wcześniej i dużo wcześniej coś by się podziało w kierunku poprawy sytuacji :-)
    Masz 100% racji.
    Sorry! :-D

Dopiero zaczyna Awatar vanish

Domyślnie

Patrząc na tą całą sytuacje myślę że naprawdę warto zobaczyć jak to robi konkurencja zarówno jeśli chodzi o dostępność promocję strona www co do serwisu nie miałem styczności żadnym i mam nadzieję że tak pozostanie
    dziś zajrzałem na ww nikona i kopara w dół naprawdę wszystko fajnie zorganizowane a co do promocji to chyba warto wspomnieć o sony kiedy nie wejdę do supermarketów to widzę stoiska tej firmy gdzie można się zapoznać ze sprzętem dotknąć pobawić się chyba tędy droga
    na koniec życzę samych sukcesów

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vanish Zobacz posta
    wejdę do supermarketów to widzę stoiska tej firmy gdzie można się zapoznać ze sprzętem dotknąć pobawić się chyba tędy droga

ale zdajesz sobie sprawe ze jesteś wspósponsorem tych stoisk z wodotryskami ?

mnie np osobiście wisi jak będzie wyglądało stoisko. towar moze nawet lezeć w kącie. ja o niego spytam. byle był dostępny. tyle mi styknie

Strona 3 z 20 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów