Pokaż wyniki od 1 do 10 z 271

Wątek: Nowart - tanio i szybko

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

ale za co mam Cię przepraszać? za to, że to TY kopnąłeś się o skromne pół roku?
    poprawiłem powyższą odpowiedź - był krótki okres kiedy byłem poza granicami i wysyłałem sprzęt jedynie po wpłacie.
    czy to coś wnosi do wątku? czy to coś wnosi do sedna sprawy, iż staram się przestrzec kupujących aby - kupując od nieznanych osób - prosili o wysyłkę paczek pobraniowych o określonymi opcjami? Czy zawiodłeś się na transakcji ze mną? Czy kolega się zawiódł? Czy ktokolwiek się zawiódł? No jakoś nie sądzę, więc po co ten cyrk?
    trzymajmy się zatem tematu jak tu się ustrzec przed złodziejami zamiast kłócić się o bzdury.

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    ale za co mam Cię przepraszać? za to, że to TY kopnąłeś się o skromne pół roku?
    poprawiłem powyższą odpowiedź - był krótki okres kiedy byłem poza granicami i wysyłałem sprzęt jedynie po wpłacie.
    czy to coś wnosi do wątku? czy to coś wnosi do sedna sprawy, iż staram się przestrzec kupujących aby - kupując od nieznanych osób - prosili o wysyłkę paczek pobraniowych o określonymi opcjami? Czy zawiodłeś się na transakcji ze mną? Czy kolega się zawiódł?
    a wiec jednak...
    miesiąc w tą lub tamtą nie ma znaczenia, zaatakowałeś mnie o samo stwierdzenie faktu (a miał on miejsce na co są dowody) potem troche zmiekłes ze może jednak coś było... oj nieładnie... wstydź się...:-D
    a rozpoczynanie małej wojemnki nie było moim zamarem (to Ty napadłeś na mnie na pm)
    nigdzie nie napisałem ze było cos nie tak a towarem czy dostawa.
    czekam...
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 26-01-2009 o 19:01
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Uprawnienia umieszczania postów