Strona 293 z 606 PierwszyPierwszy ... 193243283291292293294295303343393 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 921 do 2 930 z 6055

Wątek: Dowcipy o/na fotografii

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sid Zobacz posta
    Dostałem linka od żony, zobaczyłem i stwierdziłem, że muszę szerzej podzielić się tą ofertą na profesjonalną obróbkę fotografii. Zwracam uwagę szczególnie na efekt wygładzenia sóry, z resztą, co tu dużo gadać, to trzeba zobaczyć. Mam nadzieję, że jeszcze nie było...
    http://allegro.pl/item521054368_foto...na_zobacz.html
    Zauważyliście na podstawie nicków, że same kobiety to kupiły :P

Mało tego patrząc głębiej w jego profil można znaleźć przychylne komentarze

Ten Alegrowicz to po prostu ARCYMISTRZ!!!!!. Obróbka zdjeć jest po prostu BOSKA!!!!!!! A po za tym expresowa realizacja zamówienia i osoba bardzo uczciwa. Bardzo ale to bardzo gorąco POLECAM!!!!!!

realizacja ekspresowa bo takie coś można zrobić w kilka chwil
    A niepowtarzalność wynika z faktu, że sam nie wie jak do tego doszedł zawsze jest to metoda prób i błędów ale jak widać przeważnie błędów :P

Hołd dla mistrza
    Ostatnio edytowane przez xxkomarxx ; 25-01-2009 o 13:28

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    A Aretha Franklin (nad buszem, na lewo od tego goscia z czolami, w dziwnym kapeluszu) ma dwie geby. W tym jedna z broda.
    a Trygława się tam nie znajdzie?
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez airhead Zobacz posta
    a Trygława się tam nie znajdzie?
    Albo Swarożyca , ale to szkiełko wokół Obamy parę cm grubości to ma.. ciekawe czym to robione.. a snajperów jakoś nie wypatrzyłem.. ale popatrzcie na te "armaty" u tych kolesi na tej platformie reporterskiej na wprost Obamy
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mi się podoba ten ziomek z 70-200 4.0 siedzący na środkowej platformie rusztowania tv - wkłada swoje stopy kamerzyście pod pachy

Bywalec Awatar domero
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    a snajperów jakoś nie wypatrzyłem
    Tu masz jednego:

A tu perełka:

Dopiero zaczyna Awatar Padre

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sid Zobacz posta
    Dostałem linka od żony, zobaczyłem i stwierdziłem, że muszę szerzej podzielić się tą ofertą na profesjonalną obróbkę fotografii. Zwracam uwagę szczególnie na efekt wygładzenia sóry, z resztą, co tu dużo gadać, to trzeba zobaczyć. Mam nadzieję, że jeszcze nie było...
    http://allegro.pl/item521054368_foto...na_zobacz.html
    nie no, to chyba żart, dajcie spokój, to nie jest możliwe, ktos nas nieźle wkręca.

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Albo Swarożyca , ale to szkiełko wokół Obamy parę cm grubości to ma.. ciekawe czym to robione.. a snajperów jakoś nie wypatrzyłem.. ale popatrzcie na te "armaty" u tych kolesi na tej platformie reporterskiej na wprost Obamy
    nigdy nie słyszałem, żeby Swarożyc miał więcej niż jedną głowę... ale w mitach to wszystko możliwe :P
    ps. pewnie chodziło Ci o Świętowita?
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Padre Zobacz posta
    nie no, to chyba żart, dajcie spokój, to nie jest możliwe, ktos nas nieźle wkręca.
    Kicz Project sie przy tym nie umywa!
    Co gorsza, wydaje mi się, że to prawda i nikt nas nie wkręca, a co jeszcze gorsze, jak xxkomarxx zauważył, ten gość juz ma klientki..
    Najbardziej zaciekawił mnie tekst:

Pragnę zaprezentować państwu moje możliwoSci w dziedzinie obróbki grafiki cyfrowej
    po czym to gośc wymienia rzeczy, które to on potrafi zrobić w tym swoim "Photoshopie CS8"..

A tak na serio to żal..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Dopiero zaczyna Awatar Padre

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Kicz Project sie przy tym nie umywa!
    Co gorsza, wydaje mi się, że to prawda i nikt nas nie wkręca, a co jeszcze gorsze,....
    komentarz z allegro: ..." Ten Alegrowicz to po prostu ARCYMISTRZ!!!!!. Obróbka zdjeć jest po prostu BOSKA!!!!!!! A po za tym expresowa realizacja zamówienia i osoba bardzo uczciwa. Bardzo ale to bardzo gorąco POLECAM!!!!!!"
    )
    A może to jest stronka dyktatora Arcadiusa???))

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Padre Zobacz posta
    A może to jest stronka dyktatora Arcadiusa???))
    Tak na serio i całkiem bez jaj, to przed zbluzganiem faceta za obróbkę, warto trzeźwo spojrzeć na zdjecia, ktore klien(tki) mu przysyłają Gdybym ja miał coś z nimi zrobic to najpierw bym się zachlastał, potem nieśmiało wziąłbym jakiś pędzel i usunąl czerwone oczy. potem nie wiem.. Fakt faktem, że jesli chcemy zrobic tego typu fotomontaz to zarowno model jak i tlo powinny być z góry obmyślane i obrobione w kierunku ich dalszego połączenia. Oczywiscie mowie tu o przypadku kiedy ma to mieć faktycznie dobry efekt, a takie tam wklejanie zdjęc to sobie można w d... wsadzić..:-)
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Strona 293 z 606 PierwszyPierwszy ... 193243283291292293294295303343393 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów