poprawiłem troszeczke...
5A)
Lepiej??
poprawiłem troszeczke...
5A)
Lepiej??
5D + GRIP + 50/1.8 + 17-40/4
wykadruj jeszcze ciemne drezwo wchodzace w kadr w prawym gornym rogu i cos by sie przydalo zrobic z ta latarnia... poza tym to jest calkiem calkiem.
Ostatnio jakaś straszna posucha, nie mogę się doczekać wiosny i czekam na ładne światło.. tymczasem kombinuję trochę z długimi czasami...
7)
ostatnie fajne
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
danke! :-D cieszę się, że się podoba![]()
Ostatnie może technicznie tak ale ogólnie nie jest dobrze.
Za mało śniegu i widać brzydkie brunatne pasy, taką fotkę najlepiej zrobić po świeżych opadach.
Dzięki... będę pamiętał.
Teraz coś z innej beczki - byłem ostatnio na Photo Day na stadionie krakowskiej Wisły i zrobiłem parę zdjęć.
Nie jestem pewien czy mogę zamieścić tutaj zdjęcia, więc podam link. Proszę o komentarze...
http://www.mmkrakow.pl/user/1482/photos
Jak na Photo Day, to naprawdę tłum ludziCo do stadionu to też spodziewałem się, że będzie trochę sportu, full ludzi na trybunach i policja prewencyjna..:grin: zdjęcia bardziej dokumentalne, że się tam było; a to ten nowy stadion, który wybudoawali Wam na Euro 2012? u mnie jest śmieszniej, bo jak narazie największą robotę odwalili zbieracze złomu:wink: Gdybym ja mał zrobić fotki z placu budowy, to zobaczyłbyś tylko dwie koparki i.. horyzont..:grin:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
póki co jeszcze nie wybudowali
sprawa wygląda tak, że są dwie trybuny już oddane, jedna zburzona a kolejna do rozbiórki... Więc mają jeszcze sporo roboty :-D
ale pewnie zdążą![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.