Pokaż wyniki od 1 do 10 z 47

Wątek: [dangorka] krakowskie ulice

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

To fakt byłem w operze ze dwa razy i z mojego punktu widzenia kicha absolutna. Obok mnie chrapała cała wycieczka co to do teatru na koniec dnia umęczona napojami odpocząć przyszła a do tego pomimo sennej muzyczki spać nie można bo i co rusz ktoś drzwiami trzaska.

Co do tematyki fotografowania w operze coś niecoś wiem ponieważ z racji tego pisma o fotografii przez długie lata pisał dla nas wirtuoz tego gatunku fotograficznego. Niestety to co piszesz na temat fotografowania w operze niestety mija się z prawdą.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    To fakt byłem w operze ze dwa razy i z mojego punktu widzenia kicha absolutna. Obok mnie chrapała cała wycieczka co to do teatru na koniec dnia umęczona napojami odpocząć przyszła a do tego pomimo sennej muzyczki spać nie można bo i co rusz ktoś drzwiami trzaska.

Co do tematyki fotografowania w operze coś niecoś wiem ponieważ z racji tego pisma o fotografii przez długie lata pisał dla nas wirtuoz tego gatunku fotograficznego. Niestety to co piszesz na temat fotografowania w operze niestety mija się z prawdą.
    Nie sądzę. Czasem jestem tam kilka razy w tygodniu, więc raczej coś wiem o tym. Przykro mi, że byłeś "ze dwa razy" i to na pewno nie jest podstawą do wyrażania powyższych stwierdzeń.
    Co zaś do wspomnianego "ciepełka", to w studio go zapewne nie brakuje, nikt nie przeszkadza, jest się panem losu i można być "prawdziwym" artystą ... o ile ma się talent. Ale tego to już ze świeczką szukać.
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    w tej wypowiedzi niebanalnej, czuć nad wyraz ignoranta, który sam się przyznaje, że był "w operze ze dwa razy i kicha". Sztuka nie jest łatwa, i nikt nie mówił, że taka będzie. Fotogrfia to też sztuka, ale ludzie zrobili sobie z niej
    "tanią telenowelę". To że ktoś nie chodzi do opery czy teatru-jego sprawa, ale jeśli ktoś pisze, że był w operze gdzie "dziewczynka chrapała, a ktoś trzaskał drzwiami".... zaraz zaraz, to pewnie nie była opera, tylko przedstawienie w przedszkolu...to by się zgadzało...
    You_Me_Kan`on

Uprawnienia umieszczania postów