Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
...
Co jak co, ale taki element historii CB powinien ci się rzucić w oczy
VanMurder > profil > znajdź wszystkie posty > analiza dat wysłania postów. Jak zauważysz znaczną "dziurę" to wróć i uczcij tu jego powrót![]()
Bez przesadyzmu - ten temat to raczej jakaś forma podziękowania za czas stracony na dokształcaniu tutejszej gawiedzi.
Acz mam nadzieje ze więcej miedzy forumowej wojenki przez gorące głowy nie będzie![]()
VanMurder wrocil, VanMurder wrocil, ale jakos sie nie kwapi co by sie tu pokazac :>
wiesz pewnie ma swoje dosyc zapracowane życie
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Pewnie tak, albo poprostu tak bardzo sie "oburzyl" jakoscia zdjec tam prezentowanych ze nie wytrzymal, ponioslo go, powiedzial sobie: walic to, i napisal posta![]()
Dokładnie.. Przed chwila zadałem sobie trud, żeby przeczytac 6 stron OT, bluzgów, sprzeczek i urzędowego bełkotu zawierającego pierdylion paragrafów z KC i zastanawiam sie co robili Ci wszyscy ludzie, którzy sie tutaj wypowiadają zamiast być wtedy w pralni i rozkopywać brudy broniąc VanMurdera..?Czy on najął jakis klakierów na tym forum, czy co? Ja przyszedłem na to forum zbyt późno by zamienić z VM choc kilka zdań, więc wole sie nie wypwiadać co do jego charakteru i sposobu bycia, niemniej mogę mu pozazdroscić dorobku w dziedzinie foto. Nie jest to jednak powód, by sie podniecać w ten sposób z powrotu osoby, która wyszła stąd z tak negatywną opinią
![]()
"..i pozostanie tylko czekać, aż odezwie się sam guru.. a Gdy się objawi, wszyscy odwrócą wzrok, gdyż blask jego oblicza przyćmi słońce, które dawało życie i urodzaj na tej ziemi.."
Gratuluję i pozdrawiam klakierów![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.