Pokaż wyniki od 1 do 10 z 842

Wątek: Canon PowerShot SX10 IS i PowerShot SX1 IS

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

kolejny raz zgadam się z szyną - też m.in. pod wpływem tego wątku o SX1 kupiłem lustro 450D + kit i jeszcze stałkę 50/1.8 - jakosc zdjęć nieporównywalnie lepsza
    housik - napisałes, że m.in. cenisz małe gabaryty, ale przy SX1 chyba nie będzie to możliwe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rosim Zobacz posta
    kolejny raz zgadam się z szyną - też m.in. pod wpływem tego wątku o SX1 kupiłem lustro 450D + kit i jeszcze stałkę 50/1.8 - jakosc zdjęć nieporównywalnie lepsza
    housik - napisałes, że m.in. cenisz małe gabaryty, ale przy SX1 chyba nie będzie to możliwe
    Mimo wszystko dalej jest to mniejsze od lustrzanki z pakietem obiektywów. Pod tym względem najbardziej mi pasował Fujifilm S100FS, który z pewnością ma lepszą jakość zdjęć, ale ten argument przegrał z FullHD w SX1. Fuji miał jeszcze jeden argument, nie musiałbym się tłumaczyć że kupiłem kompakta bo wygląda jak lustrzanka. A tak będę musiał moim kuzynom udowadniać że ich lustrzanki są nic nie warte skoro jedyne co robią to zdjęcia na alkoholowych imprezach , ale moda to moda

Uprawnienia umieszczania postów