Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Jak tanio kupić PS CS4?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

PL kosztuje 2500 zł (cs3PL+darmowy up do cs4), a jak ktoś nie lubi polskiej wersji to 3187 zł brutto (za cs4 IE).
    Ja osobiście wolę wersję IE, polskiej nie rozumiem

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ErnestPierwszy Zobacz posta
    PL kosztuje 2500 zł (cs3PL+darmowy up do cs4), a jak ktoś nie lubi polskiej wersji to 3187 zł brutto (za cs4 IE).
    Ja osobiście wolę wersję IE, polskiej nie rozumiem
    już niestety nie kosztuje... Dzisiaj dostałem przelew od klienta i zacząłem się rozglądać po necie by nabyć CS3 PL. Niestety - w Cortland, gdzie było najtaniej wycofali CS3 ze sprzedaży, w Komputroniku i Agito (gdzie ceny oscylowały w okolicach 2600) niedostępne, termin dostaw nieznany. Reszta ofert na tyle zbliżona cenowo do CS4 że chyba nie warto bawić się w kupno CS3 i wysyłać formularze po update, skoro CS4 można mieć już za niecałe 3100.

Zatem pytanie: PL czy ENG ?? Tak naprawdę dopiero zaczynam zawodową przygodę z PSem. Do tej pory sporadycznie korzystałem z Elemets 2.0, od roku używam PS 6.0 do podstawowej obróbki zdjęć mebli (retusz ścian i podłóg, przefarbowywanie itp).

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta

Zatem pytanie: PL czy ENG ?? Tak naprawdę dopiero zaczynam zawodową przygodę z PSem. Do tej pory sporadycznie korzystałem z Elemets 2.0, od roku używam PS 6.0 do podstawowej obróbki zdjęć mebli (retusz ścian i podłóg, przefarbowywanie itp).
    Radze kupic anglika, osobiscie nie moge przywyknąc do spolszczenia PS-a i sam używam ENG, mysle że łatwiej przywyknać do terminów eng, tymbardziej ze kazde powazniejsze forum do PS-a jest po angielsku dzięki takiemu połączeniu uzyskuje lepszą przejżystosc tego co pózniej trenuje

Pzdr.

Uprawnienia umieszczania postów