Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Czy cena 40D jeszcze spadnie?

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Na Allegro bez najmniejszego problemu
    Pokaż mi gdzie. I od razu zamów mi ze 2 sztuki proszę. Z góry dziękuję za pomoc.
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 31-12-2008 o 11:59

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Pokaż mi gdzie. I od razu zamów mi ze 2 sztuki proszę. Z góry dziękuję za pomoc.
    Proszę bardzo :

http://www.allegro.pl/item517175521_...a_wysylka.html

Zamawiać możesz sam, dostępnych jest 5 sztuk.
    EOS + Speedlite

Uzależniony

Domyślnie

sprzęt od pana cyfromana z chin i z gwarancją sklepową na kolanie spisywaną? no raczej dziękuję za taki sprzęt. równie dobrze mogłeś podać linka do sklepu na Antylach...

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    sprzęt od pana cyfromana z chin i z gwarancją sklepową na kolanie spisywaną? no raczej dziękuję za taki sprzęt. równie dobrze mogłeś podać linka do sklepu na Antylach...
    Chciałeś sprzęt nowy, z gwarancją, ze sklepu, o sprzedawcy nie było mowy (oczywiście pomijam takich sprzedawców jak np. JapanFoto) i taką ofertę wskazałem, tak więc nie stwarzaj teraz sztucznych problemów.
    EOS + Speedlite

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

nowart Ty jako handlarz nie powinieneś wchodzić w pyskówki odnośnie ceny i dostępności w tej cenie. W podobnej cenie był u Twojego kolegi towersa +-50-70zł wiec IMo to co robisz jest bez sensu chyba ze chcesz sztucznie podnieść cene.

Uzależniony

Domyślnie

póki co nie widzę tu żadnej pyskówki tylko normalną dyskusję o cenach. Mnie jako handlarza obowiązuje jakiś zakaz pisania o dostępności sprzętu? Czy ja Cię namawiam do zakupów u mnie? No bądźmy poważni...
    Nie piszę o żadnych wiedzach tajemnych tylko o rzeczach, które każdy może sprawdzić sam, naocznie, osobiście. I raczej nic tu nie powinno mieć do rzeczy fakt kim jestem - jestem również forumowiczem umiejącym patrzeć i czytać, oceniać rzetelnie oferty. A podbijać cen nie muszę bo niby w jakim celu? 40D nie mam i już raczej mieć nie będę.

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Po porostu zauważyłem ze kilka razy pisałeś już na tym forum w podobny sposób(nie nie będę szukał przykładów). Znajdźcie mi w tej cenie to kupie. Nie piszę tego w złej wierze, po prostu często jesteś źle odbierany nie tylko przeze mnie, dlatego o tym "napomknąłem".

Uzależniony

Domyślnie

dj zibi - nie widzę w tym nic niestosownego - jeśli ktoś pisze o ofercie tańszej aniżeli mój zakup to proszę o podanie miejsca bo sam chętnie bym zakupił. Wyraźnie o to poprosiłem. Chyba to normalne, że i ja chcę kupić jak najtaniej a jako sprzedawca ceny znam na bieżąco.
    O jedno bym Cię prosił - jesteś kolegą i klientem towersa to niech tak pozostanie ale wycieczki osobiste pod moim adresem - bardzo bym Cię prosił - sobie daruj bo jakoś z końcem roku nie mam na nie ochoty...
    pozdrawiam Cię również życząc szczęśliwego Nowego Roku
    do usłyszenia za rok

axk - dobrze, mój błąd. nie podałem, że nie interesują mnie oferty w.w. sklepów z powodu pochodzenia sprzętu i udzielanych na nie gwarancji. I nie piszę tego złośliwie gdyż nigdy względem nikogo nie stosowałem jakiejkolwiek kryptoreklamy. Ale w tych oczekiwaniach względem gwarancji nie jestem chyba sam - co widać po wątkach w tym dziale...
    jeszcze raz wszystkiego dobrego
    cześć
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 31-12-2008 o 12:54

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Źle mnie zrozumiałeś nie ja jestem kolega Towersa a Ty "u Twojego kolegi towersa" mogę się mylić, ja tylko kilka razy u niego kupowałem. Ale nie ma co walczyć dziś sylwester i trzeba się bawić. Szczęśliwego.

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie

Panowie, 40d chyba troszkę wadzi Canonowi w usytuowaniu 50d, więc raczej nie będą forsować jego ciągłej produkcji. Spójrzcie na temat 5d w różnych wątkach. To sytuacja trochę inna, bo podobno przestali produkować 5d dlatego,że nie mają tyle zakładów produkujących FF matryce. Cashback tez był w UK na nią, więc obawiam się,że robi to się towar coraz trudniej dostępny.
    Ostatnio edytowane przez fahrenheit ; 31-12-2008 o 13:15

Uprawnienia umieszczania postów