Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Zdjęcia przez internet

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Biperek Zobacz posta
    odbitki okazały się gorsze niż zrobione w tym samym labie kilka dni wcześniej, ale zaniesione na pendrive.
    Możesz rozwinąć słowo 'zaniesione' ?
    Bo Augustów a Ząbkowice Śląskie to tak... cała Polska praktycznie do przejechania by coś "zanieść" .

Uzależniony Awatar Biperek
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Możesz rozwinąć słowo 'zaniesione' ?
    Bo Augustów a Ząbkowice Śląskie to tak... cała Polska praktycznie do przejechania by coś "zanieść" .
    No może ktoś przecież zrobić to w moim imieniu, odbitek przecież też nie odbiorę osobiście. Jest sporo firm, które się tym zajmują, chociażby Poczta Polska.
    Przecież nie napisałem, że korzystałem z usług Tomasza. Odbitki robiłem znacznie bliżej domu i za pierwszym razem udałem się do labu osobiście zanosząc pliki do wywołania. Chcąc wywołać (między innymi) te same zdjęcia jeszcze raz, wysłałem je online posługując się FotoSenderem. Odbierając odbitki się nieco zdziwiłem, bo niby zdjęcia te same, ale niestety już nie takie same. Stąd moje pytanie, jak wysyłaliście pliki - pocztą na jakimś nośniku, czy online za pomocą programu, którym posługuje się firma naszego forumowego kolegi? Chętnie skorzystam z usług polecanego labu, chcę się dowiedzieć jak uzyskać optymalny efekt i stać się kolejnym zadowolonym klientem.
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Uprawnienia umieszczania postów