Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: 300 2,8L IS >> 400 2,8 L IS czy warto sie przesiąść ??

Mieszany widok

dazz
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paweleverest Zobacz posta
    Dzieki ale najbardziej interesowało by mnie porównanie 300 + tcx2 i 400 tcx2 w tych samych warunkach
    podejrzewam, ze wiekszych różnic nie ma

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dazz Zobacz posta
    podejrzewam, ze wiekszych różnic nie ma
    Powycinałem obrazki z poszczgólnych tekstów iii... rożnica w 300 + Tc x2 a 400 + Tc x 2 jest i to wg mnie spooora ( Niestety na korzyśc 300 ) chyba jednak zostane przy niej .

Inna sprawa że to co daje nam 300 + Tc x2 odnośnie ogniskowej mamy z 400 + Tc X1,4 z ciut lepszym obrazem i o działke lepszym światłem. Dodatkowo mamy troche słabsze ale zawsze 800 mm
    - znów jestem głupi

dazz
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paweleverest Zobacz posta
    Powycinałem obrazki z poszczgólnych tekstów iii... rożnica w 300 + Tc x2 a 400 + Tc x 2 jest i to wg mnie spooora ( Niestety na korzyśc 300 ) chyba jednak zostane przy niej .
    Z jakich tekstów? Ja generalnie nie wierzę w testy, póki sam ich nie zrobie jednocześnie oboma szkłami. Ciekawe to co mówisz, jeśli już to stawiałbym, że 400/2.8 wypadnie minimalnie lepiej. Ale tak jak mówiłem, z tego co ja do tej pory obserwowałem (choć nigdy specjalnie nie porównywałem takich zestawów) to większych różnic nie widzę. Tak czy siak jeśli ssaki to zostałbym przy 300/2.8 i nawet nie zawracał sobie głowy czymś innym.

Uprawnienia umieszczania postów