No niestety tam nie bedzie grac.. ale to jest temat na calkiem inne forum, nie robmy OT. Mozemy pogadac w czwartek ewentualnie ;]
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
ja ponawiam prosbe czy ktos sie swiatecznie statywem przelamie na czas focenia ?
w zasadzie mozna wziac tez pod uwage trojkacik 7 nogi ;]
Badi poratowalbym Cie, ale sam bede na lasce Kuby.. a moze lepiej napisac na statywie Kuby.. w sumie tak czy tak....![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
moj benro jest "na wyjezdzie" i na jutro zoastaly mi tylko slick i gp.. i monopod, ale on jest raczej malo przydatne noca![]()
No to nastepny plener robimy w Będzinie.
To jest to co lubie :-)
Znając nasze tempo, już się możemy zacząć umawiać :-)
Może któraś sobota? bo trzeba by tam podejść za dnia i pasowałoby panu/pani Zemfira![]()
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Ja jestem za Bedzinem jak najbardziej.. zdecydowanie dzien i zdecydowanie weekend.. no chyba ze w ktorys swiatczny dzien zaszalejemy ;P
Pozatym RNz masz racje.. zacznijmy sie juz umawiac, to akurat kolo wielkanocy sie cos uda moze![]()