Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: DHL rozdział I

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

A oto moja historia z UPS-em.

Kupilem obiektyw, zaplacilem z gory przelewem, paczka nadana w firmie UPS. Po 24h od wyslania sprawdzam sobie status w internecie bo juz zaczynam sie niecierpliwic - a tam widnieje opis - Odebrano - godz. ....w dniu....i moje nazwisko w podpisie Dzwonie do infolinii UPS-a, oczywiscie za kazdym razem trzeba opowiadac cala historyjke od poczatku co i jak...Okazalo sie ze kurier nie pofatygowal sie do mnie tylko sobie sam podpisal ze doreczyl paczuszke zeby sie zmiescic w terminie. Dopiero pod koniec nastepnego dnia pojawil sie u mnie i jeszcze najlepsze jest to, ze sciemnial ze dzwonil Uwielbiam takich kretaczy.

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

A ja mialem dla odmiany historie z Poczta Polska ostatnio.
    Mala paczka z cienka ksiazka w srodku.
    Po dluzyszym okresie oczekiwania na paczke, kontakt od sprzedajacego ze wrocila do nadawcy, z informacja ze pomimo dwukrotnego awizowania, nie odebrano. Oczywiscie zadnego awiza nie bylo. Zabulilem raz jeszcze za przesylke, i tym razem listonosz po prostu wcisnal ja do skrzynki (czyli pewnie podpisal sie za mnie, ze odebrano).
    W sumie to lepsze, niz takie wirtualne awizowanie :-)

Marcin
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartmika Zobacz posta
    Okazalo sie ze kurier nie pofatygowal sie do mnie tylko sobie sam podpisal ze doreczyl paczuszke ...
    Podrabianie cudzego podpisu według KK Art. 270. to przestępstwo, tak więc mógłbyś spokojnie "założyć" kurierowi sprawę z powództwa cywilnego którą zapewne bez problemu byś wygrał. Zapewniam iż po takiej "akcji" z Twojej strony kurier zapewne nigdy by już nawet nie pomyślał o tym iż zamiast zostawić awizo może się za kogoś podpisać.
    EOS + Speedlite

Uprawnienia umieszczania postów