dobra, to dajcie znac kto sie pisze i pomyslimy jak zorganizowac dojazd :-) .. moge jechac przez centrum wiec z 3 miejca sie znajda :-)
myslalem by tak ok 7 gdzies sie spotkac i +/- 15-20 min potem byc juz na miejscu :-)
dobra, to dajcie znac kto sie pisze i pomyslimy jak zorganizowac dojazd :-) .. moge jechac przez centrum wiec z 3 miejca sie znajda :-)
myslalem by tak ok 7 gdzies sie spotkac i +/- 15-20 min potem byc juz na miejscu :-)
o 7 wieczorem jak rozumiem?
a nie da rady troche wczesniej? o 17?
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
U mnie tez sprawa sie troche rypla. Dzisiaj mam ost dzien waznosci przegladu samochodu i jesli dzisiaj tego nie zalatwie to bede musial jutro, w zwiazku z czym wtedy odpadla by mozliwosc wypadu.
Dam znac dzsiaj wieczorem na forum.
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
optymista![]()
jest tak jak pisze Toffic, choc na upartego poznym popoludniem tez warto sie wybrac w takie miejsca.. tylko ze ja popoludnie mam juz zajete - bede sie babrac z drzewkiem ktore kupilismy na swieta ;-)
jak ktos bedzie mial ochote to piszcie - ja sie i tak wybieram wiec jak cos wystarczy jedno PW :-)
wlasnie dlatego nie chcialem mieszac watkow ;-)
a teraz juz konkretnie.. wotrek ok 17.15~.30 Wam pasuje :-) ?? w tym tygodniu u mnie na razie tylko sroda odpada..
Michal, jak tam "przeszczep" silnika w czolgu :-) ??
ag dzie i na co niby sie umawiacie na ten wtorek??? - jesli mozna sie zapytac??.... to tak zamieszaliscie ze juz nie czaje ;P
[SIGPIC][/SIGPIC]
EOS 7D,S18-50f2.8,S120-400,430 EX
Fotohasiok.pl rulezzzz.....!!! http://daniels.fotohasiok.pl
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 15-12-2008 o 00:21