Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Dziwne zakupy poza allegro

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 37bercik Zobacz posta
    Mam do Was takie pytanie. Właściwie to nawet nie wiem w jaki sposób możecie mi pomóc, ale może chociaż ktoś mnie nakieruje jak ominąć w przyszłości takie dziwne akcje.

[ciach ...]

Oczywiście morał jest prosty. Sprzedawać tylko i wyłącznie swoje rzeczy na allegro. Problem polega na tym, że już w jedno gówno wlazłem i nie mam pomysłu jak z niego wyjść nie brudząc się za bardzo oraz co można z tym zrobić.

Znajomy zrobił podobno przelew w piątek, więc kasa wraca. Podobno...
    sam się nakierowałeś jak się ustrzec..
    a znajomego poproś żeby pokazał ci potwierdzenie przelewu - najlepiej przypadkiem do niego zajdź i "skoro już tu jestem" to niech pokaże ci od ręki na stronie banku w wyciągu że ten przelew wyszedł.. bo możesz sobie przez to kłopotów narobić.. trzeba było od razu w aukcji napisać że to aukcja grzecznościowa i podać od razu numer i mail do kolegi a nie firmować tego swoją osobą.. poza tym odnośnie wysłania maila z czyjegoś konta to sporo serwerów SMTP nie jest zabezpieczonych nawet prostą autoryzacją i można wysłać taki mail bez większych problemów..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    ...trzeba było od razu w aukcji napisać że to aukcja grzecznościowa i podać od razu numer i mail do kolegi a nie firmować tego swoją osobą...
    Nie da rady. Allegro zmieniło regulamin tak, że teraz można wystawiać tylko i wyłącznie swoje rzeczy. A jak nie Twoja to aukcję usuwają.

Uprawnienia umieszczania postów