Strona 64 z 103 PierwszyPierwszy ... 1454626364656674 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 631 do 640 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    pokaż swoje zdjecia jak tak zawzięcie krytykujesz czyjąś prace, zdjęcia są generalnie jak najbardziej poprawne...
    Chyba nie mamy o czym rozmawiac, skoro twierdzisz, ze to co tam mozna zobaczyc jest "jak najbardziej poprawne", ale mozesz miec swoje zdanie i wcale tego nie bede negowal, wolny kraj. Wcale tez nie musze robic dobrych zdjec aby miec prawo do krytyki kiczu, wystarczy, ze wiem jak wyglada dobra fotografia slubna.

A czemu tak krytykuje? Bo niedawno moi znajomi skorzystali z uslugi takiego "fachowca" i nie maja zdjec, bo nie chca placic za fotki porownywalne z tymi, ktore zrobila im ciocia na kompakcie.

Miałem aparat Zorkę 5... Zrobiłem kilka zdjęć.

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konar Zobacz posta
    Chyba nie mamy o czym rozmawiac, skoro twierdzisz, ze to co tam mozna zobaczyc jest "jak najbardziej poprawne", ale mozesz miec swoje zdanie i wcale tego nie bede negowal, wolny kraj. Wcale tez nie musze robic dobrych zdjec aby miec prawo do krytyki kiczu, wystarczy, ze wiem jak wyglada dobra fotografia slubna.

A czemu tak krytykuje? Bo niedawno moi znajomi skorzystali z uslugi takiego "fachowca" i nie maja zdjec, bo nie chca placic za fotki porownywalne z tymi, ktore zrobila im ciocia na kompakcie.
    Jesteś niekonsekwentny,nie masz ochoty na dyskusje a sam ją prokurujesz,ja się z Twoim zdaniem nie zgadzam co do tego kiczu bo to "wolny kraj" i takie ma zdanie.
    Trzeba było zrobić znajomym ,pewnie byłyby lepsze i za darmo.Wiesz jak wygląda dobra fotografia ślubna,sprzęt jakiś tam masz ,może to nie pro ale amatorska klasa średnia napewno.
    A że nie mają zdjeć to ich sprawa,nie ma kasy nie ma towaru ,prosta zasada.
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

, wystarczy, ze wiem jak wyglada dobra fotografia slubna.

.

To podaj może jakiś przykład dobrej fotografii Ślubnej
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Spokój Panowie, bo znów trzeba będzie zamknąć ten wątek na kilka dni!
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    ..jest wiele fajnych zdjęć na przytoczonej stronie..
    Cytat Zamieszczone przez pawelsz Zobacz posta
    sporo zdjęć jest fajnych..
    Cytat Zamieszczone przez Sober Zobacz posta
    Powiedzmy sobie szczerze że może i część jest poprawna, ale ogólnie jest baardzo słabo..
    Jesli to co umieszcza w portfolio to wybrane zdjecia, to nie chce wiedziec jak wygladala reszta..
    Hmm.. Takie mowienie o wszystkim i o niczym.. zbyt malo konkretów.. Warto zauwazyć, że zdjęcia nieco róznią sie od siebie w zaleeżnosci czyj to był ślub i kiedy robiony. Pierwszy lepszy z brzegu - no cóż.. najgorszy z prezentowanych. Kiepskie naswietlanie, walenie lampą po twarzach ( w innych tez sie to zdarzalo, ale bylo barziej.. subtelne) WB czesto ucieka, generalnie kadry są nieciekawe (i to we wszystkich) i stad tez porównanie, że ciocia zrobilaby podobne. żadnego polotu, ot takie sobie pstryki na "odwal się" w kolejnych już jest coraz lepiej, lepiej naswietlone zdjęcia, choć fotograf jak na złość nie mógł wymyślic ciekawszych kadrów.. moze to wszystko juz jest obcykane 1000 razy na kazdym slubie i nie robi to wiekszego wrażenia, nie wiem..
    Moglbym się zgodzić z przypuszczeniem, że zdjęcia były robione kompaktem, bo naprawdę uderzająca jest GO w plenerowych fotkach.. jakby nie można bylo się ograniczyć do Panny mlodej i delikwenta skladającego jej życzenia, to trzeba bylo w ostrosci zatrzymac jeszcze caly tłum pobocznych gapiów i kamerzystę..
    Generalnie uważam, że fotki są "zaledwie poprawne".. nie przylozył się zawodowiec.. a bo i po co, skoro i tak kasę dostanie..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Widzisz tobie skosy i szerokie ujecia sie nie podobaja a innym taka do bolu nuda jak an tych foto , ale tekst w stylu "po...ych" moglbys sobie darowac jednak... faktycznie galeria bardzo przecietna.
    no comment...

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

to, że fotograf lipny to widać na gołą pięść, ale nikt nie zauważył ze każdy kolejny ślub to Shreck1, Shreck2, itd...
    tak to by chociaż piękna panna młoda poratowała zdjęcia
    You_Me_Kan`on

Początki nałogu Awatar Arche121
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    chociażby te:

1.http://www.jeffascough.com/

2.http://www.kuperberg.com/

3.http://www.cmphotography.com/

Uzależniony Awatar Selena
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez japrzepraszam Zobacz posta
    to, że fotograf lipny to widać na gołą pięść, ale nikt nie zauważył ze każdy kolejny ślub to Shreck1, Shreck2, itd...
    No tak, kultury to chyba zabrakło tym razem
    O ile komentowanie efektów cudzej pracy (jaka by ona nie była) jeszcze mogę jakoś zrozumieć, to taki komentarz, moim zdaniem, to już duża przesada... Żeby nie nazwać rzeczy po imieniu...

Nie pierwszy to zresztą raz (i nie jest to skierowane bezpośrednio do kogokolwiek) , widzę coś takiego na tym forum i za każdym razem takie komentarze budzą we mnie przerażenie.
    Tak. Można komentować szeroko rozumianą 'stronę techniczno-fotograficzną' zdjęć, ale takie opinie o LUDZIACH są dla mnie nie do przyjęcia...

Czy nikt tego nie zauważa ??? Nikomu to nie przeszkadza ???
    Jeśli tak, to gratuluję dobrego samopoczucia...

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    www.bodzioch.pl

może by zrobić tak, że najpierw pokazujemy swoje PF a potem krytykujemy innych...?? Co o tym sądzicie...??
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez japrzepraszam Zobacz posta
    no przegiąłeś koleś... pokaz swoja facjatę moze też się znajdą tacy co dla nich piekny inaczej się okażesz...??
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 05-12-2008 o 02:09 Powód: Automerged Doublepost

Strona 64 z 103 PierwszyPierwszy ... 1454626364656674 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów