O, zapomniałem zostawić exify :-(
Generalnie naświetlałem od 3 do 10 sekund.
O, zapomniałem zostawić exify :-(
Generalnie naświetlałem od 3 do 10 sekund.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
1 kwietnia patrzyłem w tamtą stronę...b. ładne kadry
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
wszystkie świetne
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Fajne zdjęcia![]()
PS. Zdaje się, że nawet miałem okazję widzieć jak je robiłeśDziwny zbieg okoliczności, akurat wracałem z koncertu (Impart) to było około godziny 21:30
Takie małe skojarzenie po zobaczeniu zdjęć :-)
Całkiem prawdopodobne, godzina się zgadza, pod Impartem też stałem ze statywem :-)
Pstrykałem 3 kwietnia.
Rajd nic specjalnego , ale zdjecia krajobrazowe -zwlaszcza te pierwsze (zimowe ) super , nocne tez![]()
CANUSIA EOS 50d , 400 D // EF17-40 F/4 L // Canon 70-200 F/4 L USM //Canon 60 F/2,8 macro STATYW MANFROTTO // FILTRY HOJA //Speedlite 430 EX ///// grip , etc
www.wesolowski-photography.co.uk
Eeee... ten-tego... świetne technicznie!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tyle o karuzelach.
Co do "Spaceru" - podobają mi się wszystkie, najbardziej 2 - kompozycja w pionie - świetna! Czy 4. leciutko nie leci w lewo?
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 11-04-2008 o 08:34 Powód: Automerged Doublepost
Nie tyle leci co jest nie do końca dobrze poprostowane (mea culpa ;-) ). Na wrocławskim Ostrowie Tumskim żaden budynek nie jest do końca prosty (długie wieki stania na słabo nośnym gruncie robią swoje) i jeśli zestawimy to z osią optyczną obiektywu zadartą do góry (niestety, czasami inaczej się nie da) to uzyskane zdjęcia wymagają prostowania, a że w polerowaniu zdjęć w PSie zbyt wytrwały nie jestem, to czasami wypuczam takie fuszerki :-)