Znalazł sie mędrca. Napisz co słabe... Bo na razie to wiemy ze słabo znasz się na komentowaniu.
Znalazł sie mędrca. Napisz co słabe... Bo na razie to wiemy ze słabo znasz się na komentowaniu.
Konkrety? Okej.
W przypadku obu zestawów sprawy techniczne lepiej pominąć milczeniem - albo nieostre, albo zbyt przeostrzone. No sorry panowie, ale mając do dyspozycji jasne obiektywy o świetniej jakości którymi się chwalicie w sygnaturkach (pięćdziesiątka 1.4, nie wspominając już o eLkach), to te zdjęcia lepiej by wyglądały gdyby zrobiono je małym skromnym kitem. Albo pudełkiem po butach.
Tak więc nie czepiając się sposobu wykonania, który tutaj całkowicie leży - bardziej podoba mi się zestaw drugi. Dlaczego? Bo widać emocje. Ujęcia samych tyłków/pleców niewiele powiedzą oglądającemu ;p Widać zarówno wielki wysiłek jak i wynikającą z niego radość. Panie robią świetne minki co zostało umiejętnie uchwycone. Może to dlatego że jestem kobietą, ale gdyby ktoś pstryknął mi fotkę z takim wykrzywionym od wysiłku wyrazem twarzy jak w pierwszym zestawie to bym udusiła.
No offence, boys ;D
pruzky a ty jeszcze słabszy, takie oponie nie świadczą ze zdjęcia sa słabe do bani tylko ze komentujący nie ma nic konstruktywnego do powiedzenia.
Taj dzięki wielkie. Co do ostrosci/nie ostrości i ew. ciemności. To usprawiedliwiając się powiem tyle ze (mogę sie mylić) w halach sportowych jest masakrycznie ciemno i niestety F2,8 to tylko czasy około 1/400-500 i iso 1600 co wygląda jak na zdjęciach. 50 1,4 nie chodzi w grę nie ta ogniskowa.