Pokaż wyniki od 1 do 10 z 124

Wątek: Zdjecia w studio - caly glupi jestem

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

The camera can synchronize with non-Canon compact flash units at 1/250 sec and slower speeds. With large studio flash units, since the flash duration is longer, set the sync speed within 1/30 sec to 1/125 sec. Be sure to test
    Też mi jakoś nie pasowało maksymalne x-sync 1/125 o którym trampek do mnie krzyczał

Zresetuj 5d do ustawień fabrycznych, pożycz zesaw PW i sprawdź czy to nie jest wina lamp. Jak dojdziesz do wniosku że to wina lamp to je sprzedaj, pozbieraj trochę i kup coś z prawdziwego zdarzenia. Jeśli problem się będzie powtarzał to znaczy że jednak jest rejestrowane światło zastane (a zdjęcie wygląda jakby było obecne św. zastane).
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 19-11-2008 o 20:19
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    Też mi jakoś nie pasowało maksymalne x-sync 1/125 o którym trampek do mnie krzyczał

Zresetuj 5d do ustawień fabrycznych, pożycz zesaw PW i sprawdź czy to nie jest wina lamp. Jak dojdziesz do wniosku że to wina lamp to je sprzedaj, pozbieraj trochę i kup coś z prawdziwego zdarzenia. Jeśli problem się będzie powtarzał to znaczy że jednak jest rejestrowane światło zastane (a zdjęcie wygląda jakby było obecne św. zastane).
    niby jakie ustawienia moga tu pomoc????

Co do winety na 5d

http://www.canon-board.info/showthread.php?t=10280

winiete tak ,ale poruszenia nie tlumaczy.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    Ps

teraz zobaczyłem że jesteś fotografem zawodowym,strona ładna,tylko jak to jest że zawodowiec nie może dać sobie rady z prostym zestawem błyskowym ? :-D
    Jak widzisz ten watek to nie tylko ja
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta

EDIT: I jeszcze to z manuala:

...The camera can synchronize with non-Canon compact flash units at 1/250 sec and slower speeds. With large studio flash units, since the flash duration is longer, set the sync speed within 1/30 sec to 1/125 sec. Be sure to test ....
    Wiec widzicie
    Ostatnio edytowane przez trampek ; 19-11-2008 o 20:30 Powód: Automerged Doublepost
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Uprawnienia umieszczania postów