Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Mieszany widok

Domyślnie

trzeba byc nie spelna rozumu zeby zamawiac cos czego nie ma i odrazu odliczyc od tego VAT. moim zdaniem 5d2 jesli wogole pojawi sie w PL w tym roku to bedzie to tuz przed gwiazdka tj. w drugim tygodniu grudnia. Co do N D3X, przeciez on nie bedzie konkurentem 5d tylko 1ds mk3 wiec canon nie ma zadnej presji na wprowadzanie swojego aparatu przed nikonem.
    Eos 500N/24f2.8/50f1.8/85f1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gkmrtoip Zobacz posta
    trzeba byc nie spelna rozumu zeby zamawiac cos czego nie ma i odrazu odliczyc od tego VAT. moim zdaniem 5d2 jesli wogole pojawi sie w PL w tym roku to bedzie to tuz przed gwiazdka tj. w drugim tygodniu grudnia. Co do N D3X, przeciez on nie bedzie konkurentem 5d tylko 1ds mk3 wiec canon nie ma zadnej presji na wprowadzanie swojego aparatu przed nikonem.
    nie siej fermentu

Początki nałogu
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

trzeba byc nie spelna rozumu zeby zamawiac cos czego nie ma i odrazu odliczyc od tego VAT.
    ??
    kwestia listopadowych podatkow nie ma nic wspolnego z VAT

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Co do N D3X, przeciez on nie bedzie konkurentem 5d tylko 1ds mk3 wiec canon nie ma zadnej presji na wprowadzanie swojego aparatu przed nikonem.
    Dokładnie przecież z przecieków wynika, że ta pucha ma na starcie kosztować ok. 6500 $.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów