Pokaż wyniki od 1 do 10 z 124

Wątek: Zdjecia w studio - caly glupi jestem

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    Dlaczego rączka jest poruszona?
    Cytat Zamieszczone przez pjakusz Zobacz posta
    Ja zaraz oczopląsów dostanę, ale za cholerę nie widzę nic poruszonego
    pjakusz; rączka dziecka jest poruszona, nie widzisz?!:grin:
    tak na serio, to ja tez nie widzę nic poruszonego. po pierwsze, że czas był zbyt krótki na tak statyczną pozę, żeby cokolwiek mialo sie poruszyć (no, chyba, że modelka mrugnęłaby okiem), ściągałem sobie zdjęcie na dysk i też nic nie widac, ale to wina zmniejszenia zdjęcia (chcialem obejrzeć na cropie 100% i zobaczyłem.. tyle co tutaj:-)) Daj fote w pełnych rozmiarach, to zobaczymy "na oko" czy faktycznie coś sie rusza.

Myślałem jeszcze o nieostrości, ale przy tej przysłonie to też bez sensu..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Początki nałogu
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    pjakusz; rączka dziecka jest poruszona, nie widzisz?!:grin:
    Taa, teraz widze - tylko wczoraj zupelnie inne zdjecie bylo podczepione, chyba z powodu poznej pory mialem omamy

Bywalec Awatar Veene2
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zgadzam sie z robgr85 - to musza byc piloty od lamp. Jesli masz ustawiony czas na 1/125 to po wyzwoleniu blysku od razu zalaczaja sie piloty i nastepuje doswietlenie reki chlopaka. Czyli sprobuj bez lamp modelujacych (chociaz nie wiem, jak bedziesz lapal ostrosc ) albo sprobuj z tym kabelkiem - moze bedzie mniejszy lag w odpalaniu lamp.

Uprawnienia umieszczania postów