Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Jakub_Luchowski
    Miasto
    podkarpackie/ świętokrzyskie, mazowieckie...

Domyślnie

Osobiście ja się nie obrażam, choć subiektywny, jak wyżej opisałem; wręcz przeciwnie, dziękuję za konstruktywną krytykę
    Za www nie będę przepraszał i nie zamierzam tłumaczyć czyjejś pracy, za którą jestem bardzo wdzięczny.
    Osobiście nie jestem z wykształcenia glazurnikiem, mam średnie pojęcie o budowlance ( chociaż w trakcie budowy nowego atelier niebawem będę i będę zmuszony się zapoznać )
    Skromnym technikiem fotografem jestem jedynie i choć miało być na dyplomie technik-fototechnik nijak się to ma do dyskusje technik cyfrowych, bo raczej analogowe preferuje.
    Dziękuję za odwiedziny www Przekażę Web-Master'owi ;] Pozdrawiam.

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

ja wiem że jesteś z wykształcenia fotografem i Ci wspólczuje w dzisiejszych czasach konkurencji,o tych glazurnikach to nie było do Ciebie,poprostu taka przenośnia ,to co zauważyłem to każdy kupuje aparat i chce zarabiać na ślubach czy zdjęciach reklamowych.Cały ten wątek to wielkie nieporozumienie dla mnie,zdjęcia wychodzą różne raz gorsze raz lepsze, ale wstawianie tu mniej udanych fotek raczej ubliża nie fotografowi tylko osobom przedstawionych na zdjęciach.
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jakub_Luchowski Zobacz posta
    Osobiście(...)
    Ja osobiście () uważam, że na swoim avatarze fajnie trzymasz obiektyw...

Uprawnienia umieszczania postów