Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: 1 pytanie o szum przy Iso 800

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Mam dla ciebie rade, weź tę puszkę do ręki i sprawdź. O zakupie 1d piszesz na forum od roku i od roku używasz 20d. Właśnie mod zamknął ci identyczny post, w którym pytasz o poróżniania 40d vs 1d. Pytasz o to samo, co rok temu, gdy wyjaśniono ci już wiele. Przekonaj się sam, czy chcesz mieć takie body, czy jest ci potrzebne i czy polubisz jego obsługę i wagę. To dwie różne półki jakościowe. Nie podejmuje się decyzji na podstawie coraz to nowych testów (nie swoich). Weź do łapy, sprawdź oceń i będziesz wiedział.

Sorry za szorstkość, ale kiedyś ktoś też mnie na tym forum naprostował mocno, gdy wahałem się w podobnym zakresie co ty. Forma jego oceny mi się wówczas nie podobała, ale per saldo miał rację.

Wybrałem wówczas 1d mkII i dziś do pracy innej puszki nie chcę. Wtedy miałem jednak tę przewagę, że miałem już za sobą prace na pierwszym modelu 1d. Ale to inna bajka.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Mam dla ciebie rade, weź tę puszkę do ręki i sprawdź. O zakupie 1d piszesz na forum od roku i od roku używasz 20d. Właśnie mod zamknął ci identyczny post, w którym pytasz o poróżniania 40d vs 1d. Pytasz o to samo, co rok temu, gdy wyjaśniono ci już wiele. Przekonaj się sam, czy chcesz mieć takie body, czy jest ci potrzebne i czy polubisz jego obsługę i wagę. ....
    No i będzie tego !
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uprawnienia umieszczania postów