Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4323

Wątek: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Robert Dy
    Miasto
    Świątniki Górne

Domyślnie

Tyniec bardzo chętnie. Mgiełka i poranne słońce, to jest to. Mogę zabrać samochodem trzy osoby. Wg prognoz, podobno przyszły tydzień pn-wt, (11 Listopada) ma być słonecznie. To jak robimy?
    EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2

flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert Dy Zobacz posta
    Tyniec bardzo chętnie. Mgiełka i poranne słońce, to jest to. Mogę zabrać samochodem trzy osoby. Wg prognoz, podobno przyszły tydzień pn-wt, (11 Listopada) ma być słonecznie. To jak robimy?
    Do Tyńca bym się chętnie wybrał z Wami, ale:
    1. Nie ma mnie przez długi weekend.
    2. Ostatnio jak przed wschodem byłem w Tyńcu to pomimo, że w innych częściach miasta nie było aż takiej mgły, w Tyńcu nic poniżej 10 metrów nie było widać Więc wg mnie - jeżeli jechać tam rano to tylko wtedy jeżeli nie ma w mieście w ogóle mgły - jeśli jest choć trochę, wtedy jechać gdzie indziej (przejeżdżam przez Tyniec co 2 dni właśnie rano i tak się pogoda tam kształtuję - miasto mała->Tyniec ogromna; miasto bez->Tyniec mała)

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kris200 Zobacz posta
    Do Tyńca bym się chętnie wybrał z Wami, ale:
    1. Nie ma mnie przez długi weekend.
    2. Ostatnio jak przed wschodem byłem w Tyńcu to pomimo, że w innych częściach miasta nie było aż takiej mgły, w Tyńcu nic poniżej 10 metrów nie było widać Więc wg mnie - jeżeli jechać tam rano to tylko wtedy jeżeli nie ma w mieście w ogóle mgły - jeśli jest choć trochę, wtedy jechać gdzie indziej (przejeżdżam przez Tyniec co 2 dni właśnie rano i tak się pogoda tam kształtuję - miasto mała->Tyniec ogromna; miasto bez->Tyniec mała)
    Należy wziąć pod uwagę, że w ostatnich dniach faktycznie okolice Krakowa były spowite gęstą mgłą. Ostatnio próbowałem pstrykać w klimacie nocnym i efekt w klimacie gęstego mleka był marny. Wydaje mi się jednak, że najbliższe dni powinny być mniej zamglone o poranku. Ponadto do Tyńca nie będzie się szło na piechotę, stąd powrót do miasta zajmie tylko chwilę.
    Oglądałem fotki z ostatniego nocnego wypadu i jestem pełen uznania, a ponadto całkiem przypalony. Z miła chęcią pisałbym się na wypad w przytaczanym terminie 10-11 listopada.
    Dajcie znać ile osób byłoby zainteresowanych tym terminem.

Pozdrawiam
    panuna
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Mi odpowiada 10-11 listopada.
    Canon 50D + dodatki

Uprawnienia umieszczania postów