Mars
Tomek
Anna
Slim Lady
Creativo
Ilona
Justyna
Mezzo
Milky
Trójka
Ostatnio edytowane przez XLesio ; 28-10-2008 o 21:58
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
ja juz dawno sobie o tym panu opinie wyrobilem, nie jestem zdziwiony...
Kieza, możesz powiedzieć na czym stoimy? Wysłałeś PMa do zaginionych?
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
Gdyby pozostała reszta ze miała zamiar się wywiązać z zamówienia to pewnie już by to zrobiła, minęły przecież już ponad dwa tygodnie od pierwszych wpłat... trzeba zachęcać następnych do zamówienia kubka i liczyć, że do gwiazdki całość uda się zakończyć.
Może jakiś uczynny mod by przykleił na parę dni odnośnik w najliczniej odwiedzanych działach?
ovi_pl i bonczar są w kontakcie i pewnie niedługo dokończą temat i wskoczą na listę, natomiast 3 pozostali dostana PM ode mnie - jak tylko się dzisiaj z projektami obgonię - no chyba że ktoś im zeche przypomniec za mnie (zarobiony jestem po uszy)
Zrezygnowałem wyłącznie z powodu Twojej arogancji i braku elementarnej kultury, co niestety źle znoszę.
Będę musiał jakoś żyć bez kubka, a nuż się uda, kto wie ?
Pozdrówka
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Kolejny humorysta z bożej łaski.
Niektórzy najwyraźniej marnują tu swój talent, zamiast występować w kabarecie.
Pozdrówka
Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 31-10-2008 o 00:31 Powód: Automerged Doublepost
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
jeżeli po zamieszczeniu takiej informacji ktoś mi pisze na priv żebym podał dane do przelewu to niech się nie dziwi że go odsyłam żeby sam sobie poszukał - znalazło się kilku takich i każdego odsyłałem - wszyscy oprócz m_o_b_y przepraszali mnie potem za zamieszanie i radzili sobie sami i to jest O.K - TY jeden wzniosłes się na wyżyny swojej zranionej dziecięcej dumy i z racji tego że ci nie podałem danych zrezygnowałes - także nie nazywaj mnie człowiekiem aroganckim z brakiem elementarnej kultury tylko puknij się w łeb i opamiętaj
M_o_b_y, bo to właśnie tak działa. Ty zauważasz w innych "arogancję i brak elementarnej kultury", a inni zauważają je w tobie. Tylko że Ty jesteś na niewygodnej pozycji, bo innych jest więcej. I ciągle pojawiają sie nowi.
Niektórzy występowali. W sumie niemal 10 lat, bo aż do ostatniego roku studiów. Niektórzy jednak doszli do wniosku, że rzeczywistość przebija najlepszy żart. I niektórzy dziękują za umocnienie ich w tym przekonaniu.Niektórzy najwyraźniej marnują tu swój talent, zamiast występować w kabarecie.![]()
![]()
Nie próbuj prywatnej korespondencji wywlekać dla prób zatuszowania swojej arogancji.
Temat uważam za zamknięty i spuszczam litościwą kurtynę milczenia na Twój sposób rozmowy z kolegami z forum.
Kulturę osobistą wynosi się z domu, albo i nie.
Nie uczą tego na uczelniach.
Pozdrówka
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Na szczęście jeden Lesio nie czyni wiosny.
Nawet jeśli jest XL.
Pozdrówka
Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 31-10-2008 o 22:11 Powód: Automerged Doublepost
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz