Zobacz wyniki ankiety: Jaki kubek Ci się uśmiecha ??

Głosujących
23. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 12 z 42 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 418

Wątek: Kubki forumowe by kieza - ZBIERAMY ZAMÓWIENIA!

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

OT:
    Cytat Zamieszczone przez kieza Zobacz posta
    m_o_b_y - 1 szt. - zrezygnował - bo nie umiał sam znaleźc danych do przelewu
    Nie no.. M_o_b_y - szacun! Myślałbym, myślał, ale takiego powodu bym nie wymyślił

Jeśli okaże się to potrzebne do realizacji, biorę sztukę wakującą po n_o_o_b_y_m
    Ostatnio edytowane przez XLesio ; 28-10-2008 o 21:58
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

ja juz dawno sobie o tym panu opinie wyrobilem, nie jestem zdziwiony...

Coś już napisał Awatar wiktoch
    Miasto
    capital city

Domyślnie

m_o_b_y - 1 szt. - zrezygnował - bo nie umiał sam znaleźć danych do przelewu
    o! dobre ....
    EOS 7D |EOS5| 580EX | 16-35/2.8 II L | 24-70/2.8 L | 70-200/2.8 L | 100 MACRO/2.8 IS L | EFS 10-22/3.5-4.5 | 50/1.4 | LOWEPRO NOVA 5 | MANFROTTO 055PROB 486RC2 804RC2 681B 234RC |

Miasto

Domyślnie

Kieza, możesz powiedzieć na czym stoimy? Wysłałeś PMa do zaginionych?
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Uzależniony

Domyślnie

Gdyby pozostała reszta ze miała zamiar się wywiązać z zamówienia to pewnie już by to zrobiła, minęły przecież już ponad dwa tygodnie od pierwszych wpłat... trzeba zachęcać następnych do zamówienia kubka i liczyć, że do gwiazdki całość uda się zakończyć.
    Może jakiś uczynny mod by przykleił na parę dni odnośnik w najliczniej odwiedzanych działach?

Domyślnie

ovi_pl i bonczar są w kontakcie i pewnie niedługo dokończą temat i wskoczą na listę, natomiast 3 pozostali dostana PM ode mnie - jak tylko się dzisiaj z projektami obgonię - no chyba że ktoś im zeche przypomniec za mnie (zarobiony jestem po uszy)
    EOS 40D, 17-85 IS USM, SIGMA APO 70-300 M, 50 1,8, 580 EX II, Manfrotto 804RC2

ZEBRA FOTO TEAM

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

m_o_b_y - 1 szt. - zrezygnował - bo nie umiał sam znaleźc danych do przelewu

Zrezygnowałem wyłącznie z powodu Twojej arogancji i braku elementarnej kultury, co niestety źle znoszę.
    Będę musiał jakoś żyć bez kubka, a nuż się uda, kto wie ?
    Pozdrówka
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    OT:

Nie no.. M_o_b_y - szacun! Myślałbym, myślał, ale takiego powodu bym nie wymyślił

Jeśli okaże się to potrzebne do realizacji, biorę sztukę wakującą po n_o_o_b_y_m
    Kolejny humorysta z bożej łaski.
    Niektórzy najwyraźniej marnują tu swój talent, zamiast występować w kabarecie.
    Pozdrówka
    Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 31-10-2008 o 00:31 Powód: Automerged Doublepost
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Domyślnie

OK - to kończymy zapisy - można wpłacac pieniążki na zamówione kubki - dane do wpłaty sa w pierwszym (i chyba 3) poście - cena kubka z vatem i przesyłką (5,8 zł list polecony priorytetowy gabaryt B) to 39,5 zł
    jeżeli po zamieszczeniu takiej informacji ktoś mi pisze na priv żebym podał dane do przelewu to niech się nie dziwi że go odsyłam żeby sam sobie poszukał - znalazło się kilku takich i każdego odsyłałem - wszyscy oprócz m_o_b_y przepraszali mnie potem za zamieszanie i radzili sobie sami i to jest O.K - TY jeden wzniosłes się na wyżyny swojej zranionej dziecięcej dumy i z racji tego że ci nie podałem danych zrezygnowałes - także nie nazywaj mnie człowiekiem aroganckim z brakiem elementarnej kultury tylko puknij się w łeb i opamiętaj
    EOS 40D, 17-85 IS USM, SIGMA APO 70-300 M, 50 1,8, 580 EX II, Manfrotto 804RC2

ZEBRA FOTO TEAM

Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    to Kieza: Zrezygnowałem wyłącznie z powodu Twojej arogancji i braku elementarnej kultury, co niestety źle znoszę.
    M_o_b_y, bo to właśnie tak działa. Ty zauważasz w innych "arogancję i brak elementarnej kultury", a inni zauważają je w tobie. Tylko że Ty jesteś na niewygodnej pozycji, bo innych jest więcej. I ciągle pojawiają sie nowi.

Niektórzy najwyraźniej marnują tu swój talent, zamiast występować w kabarecie.
    Niektórzy występowali. W sumie niemal 10 lat, bo aż do ostatniego roku studiów. Niektórzy jednak doszli do wniosku, że rzeczywistość przebija najlepszy żart. I niektórzy dziękują za umocnienie ich w tym przekonaniu.

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

jeżeli po zamieszczeniu takiej informacji ktoś mi pisze na priv żebym podał dane do przelewu to niech się nie dziwi że go odsyłam żeby sam sobie poszukał - znalazło się kilku takich i każdego odsyłałem - wszyscy oprócz m_o_b_y przepraszali mnie potem za zamieszanie i radzili sobie sami i to jest O.K - TY jeden wzniosłes się na wyżyny swojej zranionej dziecięcej dumy i z racji tego że ci nie podałem danych zrezygnowałes - także nie nazywaj mnie człowiekiem aroganckim z brakiem elementarnej kultury tylko puknij się w łeb i opamiętaj

Nie próbuj prywatnej korespondencji wywlekać dla prób zatuszowania swojej arogancji.
    Temat uważam za zamknięty i spuszczam litościwą kurtynę milczenia na Twój sposób rozmowy z kolegami z forum.
    Kulturę osobistą wynosi się z domu, albo i nie.
    Nie uczą tego na uczelniach.
    Pozdrówka
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    M_o_b_y, bo to właśnie tak działa. Ty zauważasz w innych "arogancję i brak elementarnej kultury", a inni zauważają je w tobie. Tylko że Ty jesteś na niewygodnej pozycji, bo innych jest więcej. I ciągle pojawiają sie nowi.
    Na szczęście jeden Lesio nie czyni wiosny.
    Nawet jeśli jest XL.
    Pozdrówka
    Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 31-10-2008 o 22:11 Powód: Automerged Doublepost
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Strona 12 z 42 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów