Strona 82 z 94 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 811 do 820 z 939

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO WARSZAWA - 2008] - portret,akt

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertG Zobacz posta
    PS
    Na zdjęciu grupowym zabrakło Wielkiego Nieobecnego: Sergiusza. Mam tylko jedno, nienajlepsze zdjecie jego z tej sesji - jesli bedziecie chcieli to je zamieszczę -(a Sergiusz mnie pozniej nie zlinczuje
    Ja nie przypominam sobie abym pozował do zdjęć tak, że proszę lepiej zamieszczajcie zdjęcia Doroty:-D

Coś już napisał

Domyślnie

Ok

konrad_yo
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich, jestem zainteresowany uczestnictwem w warsztatach. Interesuje mnie Akt - coś już ze studiem miałem do czynienia.
    Tylko że nigdzie nie mogę znaleźć dzieł naszego prowadzącego Sergiusza.

Gdzie mogę obejrzeć twoje prace Sergiusz? Chciałbym wiedzieć kto mnie będzie uczył fotografowania w studio

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Myślę, że po drodze od początku:http://www.canon-board.info/showthread.php?t=29978 coś znajdziesz.

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Myślę, że po drodze od początku:http://www.canon-board.info/showthread.php?t=29978 coś znajdziesz.
    Sergiusz,

A moze cos nie w dlugi weekend ?

Pozdrawiam
    Maciek Bryński
    Strona domowa Galeria

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Wiesz, jak podałem ten termin to dwa dni potem dowiedziałem się, że jest długi. Jednym będzie termin pasował bardziej innym mniej jak to w życiu. Jeśli nie będzie Tobie lub komuś innemu odpowiadał ten termin to podejrzewam, że i tak będzie pewnie nie jedna okazja do spotkania w studio.

konrad_yo
    Guest

Domyślnie

raczej nie chodzi mi o zdjecia prezentowane przez uczestników warsztatów i ze dwie twoje fotki na tym forum. Chciałbym zobaczyc twoje portfolio. Masz takie ?? Swoją strone www moze konto na plfoto lub innym tego typu serwisie - co kolwiek co pokazuje jakie posiadasz kompetencje i umiejetności. Chce zobaczyć zdjęcia kogos kto mnie bedzie uczył robić zdjęcia.

pozdrawiam

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jeśli informacje umieszczone w tym wątku nie są dla Ciebie wystarczającą odpowiedzią na potwierdzenie moich kompetencji to trudno. Poszukaj sobie innego „nauczyciela” Fotografii.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

08 11 sobota godzina 15 – akt, koszt- 120zł

Niebawem podam więcej szczegółów spotkania. Pozować będzie Dorota.

Zapraszam!

Osoby chcące wziąć udział w spotkaniu proszę o info na PW. Jako odpowiedź wyślę nr konta celem wpłaty przynajmniej 50% ceny jako zaliczki. Potem można dopisać się do listy uczestników na Forum.

konrad_yo
    Guest

Domyślnie

Jeśli informacje umieszczone w tym wątku nie są dla Ciebie wystarczającą odpowiedzią na potwierdzenie moich kompetencji to trudno. Poszukaj sobie innego „nauczyciela” Fotografii.
    Cos tu jest nie tak. Nie robisz żadnych zdjęć, które mógłbys pokazać ?? Prowadzisz warsztaty nie robiąc zdjęć studyjnych ?? To co ty tam uczysz treorii ?? i przy okazji pstrykajcie sobie ludzie przy mojej teorii.
    No nie wierze - kolejny naciągacz.

Strona 82 z 94 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów