Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Czyli bylby permamentny temt przewodni zdjec, a my bysmy mogoli do woli probowac?
Do woli jak do woli myślę, że przy tak trudnym temacie jaki bym zaproponował nie było by tak łatwo. Zawsze można ustalić, że skoro to zdjęcie miesiąca to jak w tytule wkładamy jedno na miesiąc.:-D
Mi sie to podoba.
Byloby to wyzwanie - no ale od tego sa Battle chyba, no nie?
heheh am pomysł "nic"hhrhr
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
„nic” to co prawda trudny temat ale ja mam w zanadrzu znacznie trudniejszy. :-D
DonBolano- w bitwach są zwycięzcy i nie tylko, a ja napisałem, że głównym zwycięzcą będzie satysfakcja autora.
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 28-10-2008 o 22:51
Sergiusz: masz ciekawy pomysł, ale dlaczego nie mogła by się taka zabawo toczyć obok zabawy pt. "Zdjęcie miesiąca"? Przecież one sobie nie wadzą.
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
Na „zdjęcie miesiąca” czytałem przyszły dwie prace może teraz jest więcej nie wiem. Po co robić coś nowego jak można robić pod dotychczasowym szyldem? Ja tylko złożyłem luźną propozycję. Nie ja decyduje o tym co i jak.
Problem z fotografią miesiąca polega na tym, że nikt z administracji na tym forum nie podchodzi do tej akcji na poważnie. Ciągłe opóźnienia czy inne zawirowania itp całkowicie zniechęcają użytkowników by wysyłali swoje zdjęcia do tej zabawy. Więc nie ma się co dziwić, aktualnej sytuacji.
Ostatnio edytowane przez Zemun ; 29-10-2008 o 12:57