A co, Sniper, chciałeś wystawić którąś fote z wakacji? Nie musiałes sie fatygować, wszyscy wiedzą, że by wygrała:wink:
A co, Sniper, chciałeś wystawić którąś fote z wakacji? Nie musiałes sie fatygować, wszyscy wiedzą, że by wygrała:wink:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Tu jest problem, bo nie wiem kto wysłał. Jeśli ogłosimy to w wątku ktoś może przeoczyć i konkurs nie będzie do końca sprawiedliwy. Pozostaje więc uzbroić się w cierpliwość, w najgorszym wypadku głosowanie na zdjęcie września zrobimy po październikowym.
Do edycji październikowej nadesłano mi jak dotąd dwie fotografie. Termin mija 31 października o północy, zachęcam do nadsyłania swoich zdjęć :-)
P.S. Sprawa się wyjaśniła, błąd poczty
Sonda powinna być najdalej jutro wieczorem.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Nie wiem czy mogę, wolę się wcześniej spytać ale mogę ożywić trochę ten wątek aby frekwencja była trochę większa oczywiście bez dokładania komukolwiek roboty.:-D Dlatego pytam?
A w jaki sposob chcesz to zrobic?Bo cel zacny, lecz co z metodą?
Podałbym bardzo trudny temat konkursu. Ale tak trudny, że aż bez mała banalny, ze trudno by znaleźć osobę, która by nie zmagała się z tym tematem. Temat pasowałby do wszystkich pór roku a co za tym idzie miesięcy czyli nie było by granicznych terminów od – do. Zdjęcie miesiąca stało by się terminem bardziej umownym. Podając temat podałbym na początku krótki poradnik będący kluczem do osiągnięcia „sukcesu” Zapewniłbym publikację zamieszczonych w wątku konkursu zdjęć ale pod warunkiem, ze obok zdjęcia będzie krótki komentarz jak zdjęcie zostało zrobione. Ponieważ nie jestem zwolennikiem wyścigów w sztuce a przez to i w robieniu zdjęć pominąłbym przyznawanie pierwszego i kolejnych miejsc. Wyróżnieniem byłaby publikacja w czasopiśmie. W publikacji byłoby wszystko jasno napisane aby było wiadomo skąd są zdjęcia i autorzy.
Tak mniej więcej bym to zrobił.
Ja bym zrobił tak aby nie zmieniał się temat a zmieniały się zdjęcia. :-D
Hmm.. Czyli sugerujesz, by dac uczestnikom na przygotowanie (przypuśćmy) cały rok, a jak ktos będzie gotowy, to daje zdjęcie i będzie to zdjęcie miesiąca w ktorym np zostało wysłane? znając życie wszyscy wysla swoje 31 grudnia, minutę przed północą:wink: Z drugiej strony łatwiej byloby wygrac w innych miesiacach, bo bylaby mniejsza konkurencja.
Takim poradnikiem mogloby byc usciślenie kryteriow wysylania zdjęć, bo jesli dalbyś w tej kwestii wolna rekę, to możliwe, że byloby tak, jak wyzej napisałem:grin:Podając temat podałbym na początku krótki poradnik będący kluczem do osiągnięcia „sukcesu”
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Dam sobie radę, gdzieś już to przerobiłem wcześniej,