Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3013

Wątek: Poznań - surowe, mroczne może ktoś zna?

Mieszany widok

Domyślnie

ałaaaaaa, widze ze niezla impra byla pozazdroscic
    moze na next plenerek dotre tym razem leczylem kaca :P

jedna modelke poznaje z ostatniego wypadu czyzby stawala sie etatową modelka CB w Poznaniu ? :P

Pozdro.
    Canon | Tamron | Velbon | Kingston | no i Sigma
    Opuszczone & fotografia & fotomodelki

Coś już napisał Awatar ebru
    Miasto
    pozzz...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canli Zobacz posta

jedna modelke poznaje z ostatniego wypadu czyzby stawala sie etatową modelka CB w Poznaniu ? :P

Pozdro.
    ju toking tu mi? :P
    cały myk polega na tym, ze ja na etacie jednym już jestem, natomiast mam totalny odjazd w mózgu na wszelakie przejawy industralu w kazdej chyba mozliwej dziedzinie zycia (wliczając urban exploring)
    wniosek - jest duza szansa, ze za kazdym razem w miejscu takowym sier pojawie. na fotkach lub nie, choc nie ukrywam, ze z foceniem zawsze jest zabawa
    come to the dark side (we have cookies)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ebru Zobacz posta
    ju toking tu mi? :P
    cały myk polega na tym, ze ja na etacie jednym już jestem, natomiast mam totalny odjazd w mózgu na wszelakie przejawy industralu w kazdej chyba mozliwej dziedzinie zycia (wliczając urban exploring)
    wniosek - jest duza szansa, ze za kazdym razem w miejscu takowym sier pojawie. na fotkach lub nie, choc nie ukrywam, ze z foceniem zawsze jest zabawa
    a ja nie wiem czy 2U bo nie wiem ktoraś Ty jest z tej trójcy co tam urzedowala... :P

ale jedna twarzyczke juz widzialem w swarzedzu ostatnio wiec tak mi sie przypomnialo sentymentalnie

na nastepnym wypadzie poprzypinamy plakietki "urban exploration team" i bedzie wiadomo kto jest kto
    Canon | Tamron | Velbon | Kingston | no i Sigma
    Opuszczone & fotografia & fotomodelki

Uprawnienia umieszczania postów